loader
Foto

Galerie foto

Filmul orei 22.00, în weekend la TVR Moldova

Vineri, sâmbătă şi duminică seara, la TVR Moldova vă veţi reîntâlni cu mari nume ale cinematografiei româneşti şi internaţionale. La ora 22.00.

 

Vineri, 31 iulie, ora 22.00

  • MOSQUITO COAST

Regizat de Peter Weir în 1986, cu Harrison Ford, Helen Mirren şi River Phoenix în rolurile principale, “Mosquito Coast” spune povestea unui inventator.

Geniu şi mare idealist, Allie Fox se declară dezamăgit de viaţa pe care o duce în America de Nord şi, luându-şi soţia şi cei patru copii, se mută în jungla din America Centrală, cu intenţia de a construi o societate utopică, pe potriva idealurilor sale. Acolo, însă, Allie va descoperi că, în ciuda eforturilor şi a încăpăţânării lui, există forţe externe, deopotrivă umane şi naturale, care i se vor opune cu îndârjire.

*Nominalizări la Globul de Aur pentru cel mai bun actor şi cea mai bună coloană sonoră


Sâmbătă, 1 august, 22.00

  • FURTUNĂ ÎN PACIFIC

În regia lui Nicu Stan şi avându-i în distribuţie pe Dan Condurache, Şerban Ionescu, Dorel Vişan, George Motoi, Valeria Seciu, realizat în 1986, producţia este un film de aventuri.

O defecţiune la o elice blochează cargoul românesc Saturn în apele oceanului Pacific. O furtună puternică complică lucrurile, şi vasul este în pericol de a se scufunda. Membrii echipajului fac eforturi supraomeneşti pentru a remedia situaţia şi a scăpa cu viaţă.

 

Duminică, 2 august, 22.00

  • PREMIERA

Produs în 1976, filmul este regizat de Mihai Constantinescu, după scenariul lui Aurel Baranga. În distribuţie îi regăsim pe Carmen Stănescu, Radu Beligan, Toma Caragiu, Dem Rădulescu Comedie.

Ecranizare a piesei "Travesti" de Aurel Baranga Pe scena Teatrului Contemporan se pregăteşte premiera spectacolului "Travesti", iar directoarea Alexandra Dan se împarte cu greu între îndatoririle administrative şi repetiţiile la care trebuie să participe, ca actriţă. La toate astea se adaugă nemulţumirile soţului neglijat şi şicanele "tovarăşilor" de la minister. Pe scurt, Alexandra va avea parte de câteva zile extrem de complicate...

16:30 Rivalii

* Editie speciala de Pasti

Prezentatori Marina Almasan si Dan Helciug

Jurnalisti Mirela Vasile, Adrian Banuta

Realizatori Marina Almasan, Andreea Baciu

Coproducator Astra dell Arte

18:00 Telejurnal Moldova

Prezentator Vadim Cheptanaru

Producători: Irina Bejenaru, Anastasia Ciuleacu

Translator mimico gestual

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

*Sport (montaj TVRi)

 
Reindustrializarea României, un proiect necesar

Reindustrializarea României, un proiect necesar

publicat: marţi, 07 mai 2024

Miercuri, 8 mai, de la ora 12:00, și sâmbătă, 11 mai, de la ora 5:55, la TVR Internațional, vă invităm să revedeți o ediție "Investiţi în ...

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

 

#tvri