loader
Foto

Două decenii de Romanian Television Network, marţi la “Lumea şi noi”

Marţi, 20 ianuarie, de la ora 20.30, la TVR Internaţional, a fost prezentata povestea unui post de televiziune din Canada, care transmite programe în limba română.

 

Lumea şi noi

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În urmă cu 20 de ani, românii din Chicago au avut parte de o surpriză. Când, după o zi de muncă, au deschis seara televizoarele, au văzut și au auzit știri și programe în limba de acasă. RTN, Romanian Television Network, intrase în casele lor.

De curând, a avut loc aniversarea a două decenii de promovare audio-vizuală a culturii, tradițiilor și spiritualității românești în Statele Unite ale Americii.

(w882) Petru Amar

La sărbătoarea găzduită de președintele RTN, Petru Amarei, a fost muzică, s-au rostit mesaje de încurajare și admirație pentru efortul depus şi au sosit oaspeți de seamă.

O relatare de Stela Nacu.

Un nou sezon "Lumea şi noi", din 6 octombrie 2014! Fii mândru de românii pe care ţi-i prezintă TVR Internaţional!

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

6:20 Regatul Sălbatic

*Sezon 12 Episodul 1

Producător Mihai Enea

6:55 Imnul României

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri