loader
Foto

Despre scrutinul prezidenţial din Republica Moldova, la „Punctul pe AZi”

Joi, 30 iunie, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA şi vineri, 1 iulie, de la ora 9.00, la TVR Internaţional, Vasile Munteanu a vorbit cu invitaţii săi despre cum se pregăteşte Republica Moldova pentru alegerea preşedintelui.

 

Vasile Munteanu
Punctul pe AZi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Până la scrutinul prezidenţial, din toamna acestui an, au mai rămas patru luni de zile. Pe arena politică de la Chișinău, cât de straniu ar părea, este o linişte ca de mormânt.

Partidele de la guvernare încă nu şi-au anunţat candidaţii pentru fotoliul prezidenţial, iar discuţiile politice sunt învăluite în mister şi se declară anti oligarhice în vederea identificării unui candidat comun la preşedinţie.

Cum decurg negocierile şi care sunt şansele desemnării unui singur candidat, încercăm să aflăm de la preşedintele Partidului Platformei Demnitate şi Adevăr - Andrei Năstase şi de la jurnalistul Vitalie Călugăreanu.

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+


10:00 Ferma

* Editia 1166

Jurnalist tv Sergiu Marinescu

Emisiune de: Viorel Alexandru Popescu si Eugen Daniel Iancu Cosmeriuc

10:50 Smart Diaspora

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri