loader
Foto

Despre alianța tacită din Parlamentul moldovean, la “Orizont european”

Luni, 26 ianuarie, de la ora 20.30, la TVR Moldova și marți, 27 ianuarie, de la ora 15.00, la TVR Internațional, Miruna Munteanu a discutat despre recenta alianță la care au ajuns PDLM și PD în Republica Moldova.

 

Miruna Munteanu
Orizont European

UPDATE: Ediţia este disponibilă online, pe TVR+.

La finalul săptămânii trecute, PLDM şi PD au încheiat Alianţa pentru Moldova Europeană şi au ales şeful Parlamentului cu sprijinul comuniştilor. Întrebarea care se naște este dacă viitorul Guvern va  fi unul cu program şi practici pro-europene.

Miruna Munteanu și invitații săi vor discuta despre noua alianță tacită din Parlamentul moldovean, dar și despre protestele din Chișinău faţă de decizia liberal-democraţilor şi democraţilor de a renunţa la guvernarea alături de liberali şi de a miza, în schimb, pe sprijinul parlamentar al comuniştilor lui Vladimir Voronin.

Va continua Republica Moldova parcursul european validat prin vot de cetățenii săi în 30 noiembrie?

La aceste întrebări vor răspunde invitații ediției:Iulian Chifu, fost consilier prezidențial , Andrei Stoiciu, consultant european și, prin skype,Victor Chirilă, directorul Asociației pentru Politică Externă din Republica Moldova.

Moderator: Miruna Munteanu

Producător: Aura Iosif

**

TVR Moldova este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

11:00 Antidot la uitare

*Grigore Moisil

Realizator Irina Ifrimache

(redifuzare)

11:30 5 x 5 minute de istorie cu Adrian Cioroianu

*Ep. 112-116

Realizator Irina Ifrimache

(redifuzare)

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri