loader
Foto

Departe, dar împreună, cu Ambasadorul Simona Miculescu

La inițiativa diplomatului român, Simona Miculescu, foști și actuali ambasadori ai ONU au lansat un cover al unei melodii de Michael Jackson, pentru a-și arăta sprijinul față de personalul medical, care luptă pentru viețile bolnavilor cu COVID-19.

 

Mihaela Crăciun

Directorul Biroului ONU de la Belgrad, Ambasadorul Simona Miculescu, s-a alăturat campaniei TVRi Departe, dar împreună, cu un mesaj emoționant transmis realizatoarei Mihaela Crăciun. L-ați putut urmări miercuri, ora 22.50, la TVRi și TVR 3!

(w882) cover Simo

„Sunt foarte mândră și fericită să vă anunț că lansăm un nou proiect muzical, care este un omagiu adus tuturor celor care vindecă lumea astăzi, precum și un îndemn pentru donații către Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Mi-a fost atât de dor de a face ceva pentru o cauză bună, după cele două albume muzicale create cu ambasadori la ONU: „Ambasadorii cântă pentru pace” și „Un ONU puternic, o lume mai bună”…

Așadar, am lansat ideea pe grupul nostru de foști și actuali ambasadori la ONU de pe WhatsApp, iar reacția a fost entuziastă: nu numai colegii mei de la trupa UNRocks, ci un total de 26 de colegi și-au anunțat dorința de a participa, fiecare în felul său!

(w882) Unrocks Si

Am avut norocul să beneficiem de ajutorul unui regizor muzical exceptional (multi-premiatul compozitor și dirijor american Gary Fry) și doi remarcabili editori video (adorata mea Mara Miculescu și Ioan Grumăzescu). Mulțumesc tuturor din adâncul inimii!” – a povestit Simona Miculescu.

(w882) Simona Mic

„Haideți sa vindecăm lumea! Sau cum scria Nichita: Întunecând întunericul, am deschis porțile luminii!” – a adăugat Ambasadorul Simona Miculescu, la finalul mesajului transmis realizatoarei TVRi, Mihaela Crăciun.

***

Campania "Departe, dar împreună" a fost lansată de TVR Internațional pentru a afla de la cetățenii români din toate colțurile lumii dacă și cum sunt afectați de pandemia COVID.

TVRi a pus la dispoziția telespectatorilor un număr de WhatsApp 004.735.899.824, unde își pot lăsa mesajele, TVRi fiindu-le aproape în aceste vremuri de restriște.

***

Surse foto: cordmagazine.com și arhiva personală

 

 

 

4:00 Articolul VII (R)

* Migraţia medicilor şi motivele intenţiei de a pleca în străinătate. Deficitul de personal din sănătate. România-hub universitar important în domeniul învăţământului medical pentru ţările din Occident. Şcoala medicală românească.

Invitaţi: Conf.univ. Carmen Orban, Consilier de Stat, Cancelaria Prim-Ministrului Prof. univ. Diana Ionescu, Institutul Oncologic din Vancouver, Universitatea din British Columbia, Prof. dr. Anca Dana Buzoianu, Rector, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca

Moderator şi realizator Mihaela Crăciun

Jurnalişti: Lilia Anghel şi Marian Nicola

Producători: Iulia Popescu şi Mihaela Iamandei

(Reluare)

5:00 Antidot la uitare (R)

*Edmond Deda

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)
 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri