loader
Foto

Concursul “Promovează RomânIA oriunde te-ai afla!” şi-a desemnat câştigătorii

A doua ediţie a concursului organizat de TVR Internaţional s-a încheiat, iar câştigătorii sunt Aurelia Bob (Portugalia), Antonia Perianu (Franța) şi Maria Francesca Balaj (România).

 

Cele trei câştigătoare au fost alese prin tragere la sorţi, cu ajutorul site-ului Random.org. Numele lor au fost anunţate în cadrul emisiunii “Corespondent TVRi”, ediţia de joi, 25 iunie. Potrivit regulamentului concursului, cele trei câştigătoare sunt rugate să ia legătura cu echipa TVR Internaţional la adresa de e-mail tvri@tvr.ro, pentru a putea intra în posesia premiilor.

(w882) Extragerea

Concursul “Promovează RomânIA oriunde te-ai afla!” s-a desfăşurat în perioada 1 mai-15 iunie, iar premiile constau în trei ii lucrate manual, oferite de sponsorul IIANA.

“Ce surpriză plăcută! Este o mare bucurie pentru mine să primesc o ie de la TVR Internaţional”, ne-a spus Aurelia Bob (foto), care a avut o intervenţie şi în cadrul ediţiei din 25 iunie a emisiunii “Corespondent TVRi”.

(w882) Aurelia Bo

Aurelia Bob ne-a mai mărturisit că urmăreşte cu plăcere programele TVR Internaţional şi că apreciază faptul că postul promovează valori şi tradiţii româneşti.

Antonia Perianu, care locuiește în Franța, a apreciat originalitatea concursului și i-a mărturisit Corinei Dobre, gazda emisiunii, ca păstrează tradiția mâncării românești și că o să poarte cu mare bucurie ia câștigată.

„Spunem un mare Mulțumim pentru încredere și fidelitate tuturor telespectatorilor noștri. Ne bucurăm foarte mult că această campanie-concurs a prins rădăcini și sperăm că va număra multe ediții de acum înainte, precum postul TVR Internațional, care aniversează 20 de ani pe 1 Decembrie 2015” spune Cristina Leorenţ, director TVR Internațional.

13:00 La masa de pasti

* Partea I

Prezintă Gheorghiţa Nicolae

Producător Roxana Pletea Popuşoi

(redifuzare)

13:50 Diasporadar

Producător Raluca Tudor

 
Reindustrializarea României, un proiect necesar

Reindustrializarea României, un proiect necesar

publicat: marţi, 07 mai 2024

Miercuri, 8 mai, de la ora 12:00, și sâmbătă, 11 mai, de la ora 5:55, la TVR Internațional, vă invităm să revedeți o ediție "Investiţi în ...

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

 

#tvri