loader
Foto

Galerie foto

Când pasiunea devine meserie, la “Interviurile Telejurnalului Moldova”

Duminică, 12 iunie, de la ora 19.30, la TVR MOLDOVA, la “Interviurile Telejurnalului Moldova”vă prezentăm poveștile de viață a doi basarabeni de marcă, care au reușit să facă din meseria lor o adevărată pasiune.

 

Vitalie Guţu
Interviurile Telejurnalului Moldova

Este vorba despre doctorii Vlad Brașoveanu și Grigore Tinică, originari din Republica Moldova, dar cunoscuți pe plan mondial. Într-un interviu pentru TVR MOLDOVA, transplantologul Vlad Brașoveanu ne povestește, în termeni de comparație, despre sistemele medicale de pe ambele maluri ale Prutlui.

Numele lui Grigore Tinică se asociază cu orașul Iași, cu mii de operaţii pe cord deschis şi alte intervenții chirurgicale cardiovasculare majore, iar pentru sute şi mii de pacienţi este ultima speranţă de viaţă! Şi astăzi munceşte ca pe timpuri, într-un regim aproape infernal, cu zile care încep la 7.00 şi se încheie spre miezul nopţii.

Amănunte aflați duminică, 12 iunie, la “Interviurile Telejurnalului Moldova”, emisiune semnată de jurnalistul Vitalie Guţu.

**

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

4:00 Festivitatea de premiere a Concursului „Omul Anului în Forţele Navale” (R)

ediţia a XIV-a

-ediţia a XIV-a

*Forţele Navale Române organizează cea de-a XIV-a ediţie a Galei „Omul Anului în Forţele Navale”, ce va avea loc la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanţa. În prezenţa şefului Statului Major al Forţelor Navale, viceamiral Mihai Panait, comandanţilor de mari unităţi şi unităţi şi a unor distinşi oaspeţi, vor fi felicitaţi şi recompensaţi membri ai marii familii a Marinei Militare Române care s-au remarcat pe parcursul anului 2023 prin performanţele obţinute în misiunile pe care le-au executat, precum şi personalităţi civile care au contribuit la promovarea imaginii Forţelor Navale Române.

Producător Horaţiu Rusu

(Reluare)

5:00 Prezenţe româneşti (R)

*Mirabela Rusu şi Gabriel Blaj, SUA

Marian Voicu vă invită să îi cunoaşteţi pe Mirabela Rusu-lector la Universitatea Stanford şi pe Gabriel Blaj-cercetător la Universitatea Stanford, Acceleratorul Naţional SLAC.

Realizator şi producător Marian Voicu

(Reluare)
 
Reindustrializarea României, un proiect necesar

Reindustrializarea României, un proiect necesar

publicat: marţi, 07 mai 2024

Miercuri, 8 mai, de la ora 12:00, și sâmbătă, 11 mai, de la ora 5:55, la TVR Internațional, vă invităm să revedeți o ediție "Investiţi în ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Marți, 7 mai, de la ora 11:00, la TVR Internațional, revedem o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

 

#tvri