loader
Foto

400 de copii şi un singur Tată

Continuăm redifuzarea episoadelor realizate de echipa “ La un pas de România ”, cu români care trăiesc în comunitățile istorice din jurul țării. Emisiunea poate fi urmărită, sâmbăta, 18 aprilie, ora 14:30, la TVRi și online pe TVR+.

 

La un pas de România

În Sâmbăta Mare vă propunem să urmăriți povestea unui Tată cu 400 de copii…. copiii de suflet ai părintelui Mihail Jar din Bănceni, Ucraina. El a luat ce alții au aruncat.

El a adus iubire și alinare acolo unde era mai multă nevoie…. în sufletele copiilor abandonați de propriii părinți. În viața copiilor aruncați la marginea societății pentru că se născuseră cu infirmități.

(w882)

Părintele Mihail Jar sau episcopul Longhin nu a ținut cont de nimeni și de nimic. De mai bine de 20 de ani, a deschis două orfelinate unde sunt îngrijiți peste 400 de copii. 35 dintre copii au fost adoptați de preot și de soția sa, iar ceilalți copii se află sub tutela lor.

(w882)

Mânăstirea Bănceni se află la o distanță de 7 kilometri de granița cu România. Situată pe un deal de unde se vede “lumea toată”, ascunde în ea poveștile unor vieți de îngeri, de care au grijă acum călugări, călugărițe, medici și profesori.

(w882)

O poveste emoționantă și un exemplu de dăruire pentru noi toți.

Realizator: Melania Trifu

14:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă: Loredana Iordache, Andra Soceanu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Translator mimico gestual Laura Ioana

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

14:45 Discover Romania

Producător Diana Ilica

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" v-a invitat să urmăriţi miercuri, 8 mai, la TVR Internațioanl, de la ora 11:00, o ediţie în care am ...

„Fraţii Jderi”, în topul celor mai vizionate filme românești

TVR Internațional programează sâmbătă, 11 mai, de la ora 23:30, „Frații Jderi” (România, 1974), după romanul omonim al lui Mihail Sadoveanu. ...

 

#tvri