loader
Foto

Galerie foto

1 Decembrie pe tărâm elen, joi la “Lumea şi noi”

Joi, 17 decembrie, de la ora 20.30, aţi urmărit, la TVR Internaţional, un reportaj de la manifestările prilejuite de Ziua Naţională a României în Grecia.

 

Lumea şi noi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Cu spectacole, serbări, întâlniri la restaurant ori la biserică, românii din toate zonele Greciei au sarbatorit Ziua Naţională a României 2015!

Din Atena până în Salonic, ori chiar Creta, românii din Grecia s-au organizat cum ştiu ei mai bine să cinstească Ziua Națională.

La Atena: Asociația Femeilor Românce din Grecia, Asociația Românilor Comunitatea Sf. Ștefan Cel Mare si Asociația Culturală „(Re)Descoperă ROMÂNIA!” în colaborare cu Asociaţia Moldo-Elenă ''ORFEU'' au invitat publicul la diferite manifestări dedicate Zilei de 1 Decembrie.

(w882) Ziua Naţi

Ca în fiecare an, la 1 Decembrie, la Salonic a fost sărbătorită Ziua Națională a României, printr-o recepție oferită de consulul general al României, Martin Ladislau Salamon. Totodată a avut loc o premieră absolută în viața comunității românești din Salonic, și anume o serbare realizată numai de copii, dedicată zilei de 1 Decembrie, dar și Sfântului Nicolae. Realizată de Asociația Românilor Carpatia și în special de către elevii Școlii de Limba Română din cadrul ei, serbarea a avut drept protagoniști tinerele speranțe ale comunității românești din Salonic, deopotrivă copii, adolescenți și studenți. Este pentru prima dată când este realizată o serbare integrală a copiilor comunității românești din Salonic.

(w882) Ziua Naţi

Un reportaj de Roxana Gheorghe

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)

3:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula (R)

Producător Victor Dochia

(Reluare)
 
Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Marți, 7 mai, de la ora 11:00, la TVR Internațional, am revăzut o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, ...

„Caligula

În 1944, piesa de teatru „Caligula" a fost publicată la Gallimard. Această „tragedie a inteligenței” în patru acte are premiera pe 26 septembrie ...

Reindustrializarea României, un proiect necesar

Reindustrializarea României, un proiect necesar

publicat: marţi, 07 mai 2024

Miercuri, 8 mai, de la ora 12:00, și sâmbătă, 11 mai, de la ora 5:55, la TVR Internațional, vă invităm să revedeți o ediție "Investiţi în ...

 

#tvri