loader

ZIUA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI Logo

Clara Popescu și România sportivă din Viena

Clara Popescu și România sportivă din Viena

publicat: vineri, 29 mai 2020

Ploieșteancă hotărâtă, Clara Popescu, a terminat o facultate în România și una la Viena. A făcut din pasiunea ei pentru sport o punte între diferitele etnii care trăiesc în capitala Austriei. Aflați gânduri împărtășite de Clara, cu DOR DE ROMÂNIA!

Medici români în linia întâi a frontului în lume

La TVR Internațional, joi, 28 mai, ora 18.30, în emisiunea „Un doctor pentru dumneavoastră”, am trăit clipe de bucurie și fiori de emoție pentru medicii români valoroși, de pretutindeni, care luptă pentru viața oamenilor, cu dor de România!

”Iac-așa” și ”Ciuleandra” cântate pe scenele din Maroc

Interviul cu soprana Johanna Rusu face parte din campania TVRi, dedicată Zilei Românilor de Pretutindeni, sărbătorită în acest an pe 31 mai.

O săptămână de sărbătoare la TVR Internaţional

Joi, 28 mai, de Înălțarea Domnului, românii din întreaga lume și-au omagiat Eroii, iar duminică, 31 mai, este Ziua Românilor de Pretutindeni. TVRi a pregătit, pentru perioada 25-31 mai, programe speciale dedicate acestor mari sărbători.

Când ”România” nu este doar un cuvânt!

Când ”România” nu este doar un cuvânt!

publicat: marţi, 26 mai 2020

Campania TVR Internațional, dedicată Zilei Românilor de Pretutindeni, sărbătorită în acest an pe 31 mai, ne prilejuiește întâlnirea cu Filip Gheorghiev, un tânăr născut la Vidin, al cărui suflet poartă dorul de România.  

De la Cernăuți, cu drag pentru românii de pretutindeni!

Interviul cu Marin Gherman, jurnalist la Cernăuți, face parte din campania TVRi, dedicată Zilei Românilor de Pretutindeni, sărbătorită în acest an pe 31 mai.

Ziua Românilor de Pretutindeni: Alexandra Paucescu, ”doar o soție de diplomat”

Interviul cu Alexandra Paucescu, autoarea volumului „Just a diplomatic spouse”, deschide campania TVRi, dedicată Zilei Românilor de Pretutindeni, care anul acesta se serbează pe 31 mai.

20:00 Telejurnal

*Ştiri

Producători: Anamaria Panait / Diana Anghel

Transmisiune directă

*Sport (montaj)

*Meteo (montaj)

20:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia