loader
Foto

“Un doctor pentru dumneavoastră” ne învaţă arta de a trăi sănătoşi

Echilibrul şi o stare bună de sănătate sunt lucrurile pe care ne dorim să le avem pe tot parcursul vieţii. Aflăm cum să le dobândim şi cum să le păstrăm la TVRi şi TVR+, de luni până joi, de la ora 18.30.

 

dr. GABRIEL PAVEL
Ana Maria Ghiur

Marți, 26 decembrie

ARTA DE A TRĂI

Să trăieşti este sigur o artă, mai ales în vremurile de azi. Asta ar putea însemna să pui în practică cuvintele unui gânditor care zicea: "eu nu spun: iată ceea ce a făcut viaţa din mine, ci iată ceea ce am făcut eu cu ceea ce a făcut viaţa din mine" şi să dai tuturor evenimentelor pe care le parcurgi un sens pozitiv, constructiv, nu unul demolator. Pentru că, sentimentele negative îmbolnăvesc, iar cele pozitive ne întăresc și, dincolo de încercări, ne ajută să vedem soluţiile.

Invitată: prof.dr. Luiza Spiru, medic primar geriatrie, gerontologie, psihogeriatrie, şef Clinica Universitară de Geriatrie, Gerontologie şi Psihogeriatrie, Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, Medicina Longevităţii-UMF Carol Davila, preşedintele Fundației ANA ASLAN INTERNAȚIONAL

Moderator: dr. Gabriel Pavel

Miercuri, 27 decembrie

2018 şi SĂNĂTATEA

Încheiem încă un an, facem bilanţul și privim spre viitor. Cum întâmpinăm 2018? Ce putem face pentru ca cei bolnavi să se vindece iar cei sănătoşi să rămână sănătoși?

Pentru a fi mai buni și mai bine decât suntem acum, pentru un nou început de drum, să luăm aminte la gândurile și multele informaţii oferite, cu dragoste, de invitatul nostru, aşteptat cu mare nerăbdare de telespectatorii fideli.

Invitat: dr. Teodor Coldea, medic primar medicină sportivă, competenţă în medicina tradițională chineză-acupunctură

Moderator: dr. Pavel Gabriel

Joi, 28 decembrie

NATURA, IZVOR DE SĂNĂTATE

Fiecare boală îşi are leacul ei, care se poate găsi în natură. Plantele, seminţele, fructele şi legumele ne pot readuce starea de sănătate. Să le descoperim, să le folosim şi să avem încredere în ele. Avem însă nevoie şi de un ghid pentru a ne descurca în hăţişul multitudinii de informaţii în care este dificil să discerni ce este adevăr şi ce este exagerare. Pe acest drum, ne vor călăuzi doi oameni care au facut din pasiunea lor pentru natură o meserie.

Invitaţi: dipl. ing. ch. Ştefan Manea, director general Hofigal şi dr. Adriana Tatomirescu, medic nutriţionist, competenţă în apifitoterapie, directorul Centrului de Terapie Naturală Alexandra din Breaza, ambasadori fideli ai medicinii inspirate de natură.

Moderator: Ana Maria Ghiur

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Ştefan Manea este recunoscut în domeniul fabricării produselor naturale. Se spune că Dumnezeu a lăsat pe pământ 1.000 de boli, dar şi 1001 plante care să ajute la vindecarea noastră. Plantele, sub forma de ceaiuri, tincturi, comprimate, siropuri, pot fi aliaţii noştri în lupta cu agenţii patogeni ce pot cauza boli. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.hofigal.eu, adresaţi întrebări pe e-mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie, sau accesaţi pagina de Facebook.   Număr de contact: 021.334.51.35/021.492.04.42.

Servicii integrate. Vizite puține. Timp câștigat! Clinicile Dentare Dr. Leahu - tratamente stomatologice personalizate pentru adulți și copii, în oricare dintre cele 4 locații din București. Toate dispun de aparatură medicală inovatoare și specialiști pregătiți să rezolve chiar și cele mai complicate probleme dentare. Sănătatea ta orală este în cele mai pricepute mâini! Ne găseşti pe www.cliniciledrleahu.ro şi la numărul de telefon 0374. 475. 555.

(w100) Dermavital Pentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe Facebook.

15:30 Punctul critic

Prezintă Bogdan Muzgoci

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik, Raluca Alecu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Producător Florenţa Dăscălescu

17:00 Puternici, împreună

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

(redifuzare)

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

 

#tvri