loader
Foto

Galerie foto

Concert aniversar Paul Surugiu-Fuego la Chișinău: "Mi-a fost dor de voi!”

Sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 21:00, la TVR Internațional și TVR MOLDOVA, este difuzat concertul aniversar Paul Surugiu-Fuego. Spectacolul a fost în premieră la TVR 2, duminică, 8 octombrie, de la ora 15:00.    

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

2023 este anul în care Paul Surugiu - Fuego sărbătoreşte 30 de ani de activitate neîntreruptă. Primul spectacol dedicat acestui eveniment special a avut loc la Chişinău, în luna iunie.

(w882)

Este un concert de zile mari, un show excepțional, în aer liber, care a adunat peste 4000 de oameni, la Teatrul Verde din Capitala Basarabiei.

(w882)

Într-o atmosferă incendiară şi cu foarte multe surprize, cei mai iubiţi artişti ai Republicii Moldova, dar şi ai României au cântat alături de Paul Surugiu - Fuego - Nelly Ciobanu, trupa AKORD, Yan Raiburg, Gabriel Nebunu, Anișoara Puică, Maria Stoianov și Paula Seling. Muzicienii au fost acompaniaţi de Angry Band Orchestra.

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

”Artist al Poporului” Republicii Moldova, încă din anul 2012, Paul Surugiu​ - Fuego a primit, în cadrul concertului aniversar de la Teatrul Verde, și distincţia de MERIT DE ONOARE, din partea Primăriei Chișinău.

(w882)

”Am avut mari emoții, am cântat în fața a peste 4000 de persoane, care au venit să mă vadă, deși toată ziua respectivă plouase torențial. Am crezut, la un moment dat, ​chiar că vom amâna, dar s-a dovedit că ne-am înșelat și astfel am putut oferi un spectacol de zile mari, cu o super orchestră, piese pe măsură, din acești ani ai mei de carieră, 30 la număr, dar și duete cu cei șapte invitați de seamă, prieteni dragi care au acceptat invitația mea. În cele aproape trei ore veți avea parte de multe surprize și de momente pe măsură.” (Paul Surugiu Fuego)

(w882)

Sărbătoarea aniversării celor 30 de ani de carieră ai lui Paul Surugiu - Fuego continuă şi în Bucureşti, la Sala Palatului, pe 30 noiembrie 2023, ora 19:00.

(w882)

Spectacolul, intitulat sugestiv ”30”, va cuprinde cele mai frumoase cântece reinterpretate și reorchestrate.

(w882)

Nu vor lipsi șlagărele celebre, piesele noi, dansul sau duetele cu cele șapte invitate de seamă – Mirabela Dauer, Elena Moşuc, Nico, Stela Enache, Theo Rose, Alina Sorescu și Ioana Dichiseanu.

(w882)

Program de difuzare:

TVR 2 - DUMINICĂ, 08 OCTOMBRIE 2023, ORA 15:00

TVR INTERNAŢIONAL - SÂMBĂTĂ, 14 OCTOMBRIE 2023, ORA 21:00 (ORA ROMÂNIEI)

TVR MOLDOVA - SÂMBĂTĂ, 14 OCTOMBRIE 2023, ORA 21:00

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

 

 

 

 

 

 

15:00 A doua Românie (R)

La A doua Romanie, vorbim despre rezilienţă, despre echilibrul interior şi despre creativitate. Vă aducem în atenţie o poveste de viaţă impresionantă şi motivaţională, a unei persoane remarcabile, care reuşeşte prin ceea ce face, să inspire foarte mulţi oameni, din ambele locuri cărora le aparţine: România şi Marea Britanie. A dezvoltat numeroase programe pentru membri comunităţii româneşti din Londra, este antreprenoare şi mentor în programe de dezvoltare personală. Despre această experiență impresionantă dar şi despre noile proiecte pentru care se află în România, dicutăm cu invitata noastră Veronica Costache.

Şi tot în această ediţie vorbim despre performanţa internaţională la cel mai inalt nivel, în contextul în care o echipă formată din 12 elevi de la Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" din Bucureşti a câştigat Marele Premiu la Concursul Internaţional "National Space Society"-NASA Space Settlement Contest. Este pentru prima oară în ultimii 6 ani când o echipă din România câştigă Marele Premiu, iar elevii și profesoara lor au fost invitați să prezinte proiectul câștigător la Conferința Internațională de Dezvoltare Spațială din Los Angeles, California.

Prezintă Corina Dobre

Jurnalişti: Virginia Ghiţă şi Lucian Băbeanu

Realizator Corina Dobre

Producător Liliana Văduva

(Reluare)

16:00 Ora regelui

Producător Lidia Voicu

 
Film românesc la TVRi:

Dramă, inspirată din nuvelele "Moartea înghiţitorului de săbii", "Revoltă în port" de Alexandru Sahia şi din schiţa "Vine doamna şi domnul ...

Cassian Maria Spiridon:

În emisiunea "Mic Dejun cu un Campion" de sâmbătă, 18 mai, de la ora 10:00, Daniela Zeca Buzura Cassian îl va avea invitat pe Cassian Maria ...

Pictorul Constantin Flondor, la „Biografii necesare”: Pentru mine, repetiţia este monotonă. Totdeauna, am simţit nevoia de a mă provoca, de a tenta riscul

La „Biografii necesare”, invitatul artistei vizuale Ileana Ploscaru Panait este pictorul Constantin Flondor, profesor la Facultatea de Arte ...

 

#tvri