loader
Foto

Turism și investiţii în judeţul Braşov, la TVR Internaţional

Miercuri, 19 august, de la ora 22:00, la TVR Internaţional ați putut revedea un dialog despre turismul de la poalele Tâmpei. Invitaţii au fost Silviu Costea, preş Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, Adrian Veştea, primar Râşnov și Şerban Todorică, primar Prejmer.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediție disponibilă online pe TVR+

Situat în partea centrală a ţării, în interiorul arcului Carpatic, judeţul Braşov excelează deopotrivă în turism şi industrie. Este unul dintre cele mai vizitate ţinuturi din România.

Ofertele sunt nenumărate, iar ceea ce surprinde este diversitatea de la un oraş la altul. Practic, nu este localitate care să nu ascundă un obiectiv ce merită vizitat. Către orice colţ de stâncă ai privi, te întâmpină o cetate mândră, mărturie a istoriei seculare. Din punct de vedere turistic, Braşov înseamnă festivaluri şi obiceiuri unice în spaţiul românesc, aşezări săseşti, gastronomie tradiţională, peisaj montan de o frumuseţe aparte, biserici fortificate, turnuri şi bastioane impunătoare, muzee şi instituţii culturale.

(w882) Biserica S
Biserica Sf. Nicolae din Braşov

Din punct de vedere industrial, Braşovul este motorul economic al Regiunii Centru. Zona este lider al exporturilor. În ultimii 20 de ani, au fost construite nenumărate fabrici, companii ce au creat locuri de muncă. Organizaţie reprezentativă pentru comunitatea de afaceri din judeţ este Camera de Comerţ şi Industrie Braşov. Misiunea acesteia este de a oferi acces la informații, asistență și consultanță, formare profesională, organizare de evenimente și parteneriate.

(w882) Castelul B
Castelul Bran

(w882) Cetatea RÃ
Cetatea Râşnov

(w882) Cetatea Pr
Cetatea Prejmer

În această ediţie vă spunem mai multe despre turism și investiţii în judeţul Braşov!

Emisiunea “Investiţi în România!-Euroeconomia” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR Moldova.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

23:40 Monocrom

*Studioul teritorial Timişoara

*Generaţia Flora

Monocrom prezintă spațiul urban în general, în mod special pe cel din Timișoara. Poveștile sunt despre prezent, dar și despre trecut, despre această îmbinare a timpurilor din care a rezultat un spirit al locului unic, irecognoscibil în alt oraș. Sunt filme conduse de un singur personaj și pornesc de la preocuparea acestuia, de la carțile și articolele pe care le-a scris, filmele și fotografiile pe care le-a realizat. Titlul emisiunii este justificat de imagine, care conține mult alb-negru. Toate episoadele au un aspect unitar, fiecare episod fiind introdus prin prezentarea realizatorului.

Teatrul de copii si tineret Timisoara „Merlin”-75 de ani

Producător Ionela Gogoţ

0:05 Secolul 22

Producător Bogdana Pascal

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

"A doua Românie", cu Sînziana Mircea

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Joi, 18 aprilie, de la ora 21:00, la "A doua Românie", pe TVR Internațional, v-am invitat să urmăriţi un amplu interviu cu Sînziana Mircea, ...

Maria Cîrneci, aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1

Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim cei 45 de ani de cântec ai artistei împreună cu Mioara Velicu, Ionuţ Fulea, Cornelia şi Lupu Rednic, precum ...

 

#tvri