loader
Foto

Galerie foto

Tratamente pentru afecțiuni ginecologice, la „Un doctor pentru dumneavoastră”

Joi, 28 ianuarie, de la ora 19:00, la TVRi ați putut afla de ce apare prolapsul genital atât la femeile care nasc natural cât și la cele cu cezariană și care sunt mecanismele care duc la pierderea capacității de susținere de către musculatura pelvină.

 

Măriuca Mihăilescu

TRATAMENTE PENTRU PROLAPS GENITAL ȘI ALTE AFECȚIUNI GINECOLOGICE

Invitat: prof. dr. ELVIRA BRĂTILĂ, șef disciplina Obstetrică–Ginecologie, Spitalul Clinic Obstretică-Ginecologie „prof. dr. Panait Sîrbu“, Bucureşti, preşedintele Societăţii Române de Uroginecologie

(w882) un doctor

Ce este prolapsul genital, care sunt simptomele, ce complicații pot apărea, cum ne afectează viața de zi cu zi, cum se tratează și cum putem evita instalarea acestei boli, sunt întrebări la care am primit răspunsuri de la doamna prof. dr. Elvira Brătilă, membru fondator al Societăţii de Endometrioză şi Fertilitate Est-Europeană, primul ginecolog din România care a folosit ultraperformantul robot Da Vinci în tratamentele ginecologice. Ați putut afla informații valoroase și despre cancerul de col uterin.

(w882) un doctor

Invitata noastră este o deschizătoare de drumuri. Acum dezvoltă domeniul cosmeticii ginecologice. A inițiat și a pus la punct programe de pregătire și perfecționare a tinerilor medici ginecologi, pe această linie. Domeniul cosmeticii ginecologice aduce oricărei femei, indiferent de vârstă și de afecțiunile ginecologică, bunăstare fizică, psihică și emoțională, fericire, mulțumire de sine, încredere și sentimentul de siguranță.

E important să vă adresați medicului specialist în care aveți încredere și să spuneți tot ce vă supără pentru a rezolva problemele.

Moderator: Măriuca Mihăilescu

***

Realizator: Cristina Anton

Producător: Monica Ancuța

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Hofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

Servicii integrate. Vizite puține. Timp câștigat! Clinicile Dentare Dr. Leahu - tratamente stomatologice personalizate pentru adulți și copii, în oricare dintre cele 10 locații din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Oradea, Constanța și Iași). Toate dispun de aparatură medicală inovatoare și specialiști pregătiți să rezolve chiar și cele mai complicate probleme dentare. Sănătatea ta orală este în cele mai pricepute mâini! Ne găseşti pe www.cliniciledrleahu.ro şi la numărul de telefon 021 91 34.

(w100) Dermavital Pentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro . Telefon: (+4) 0751.136.412.

12:00 A doua Românie (R)

* Teodora Popa este o tânără cercetătoare din Londra specializata în genetică care militează pentru introducerea tehnologiei, a metaversului și a inteligenței artificiale în domeniul sănătății, în special în aria fertilizării in vitro. A obținut licența și masterul în Genetică și Genomică Umană la University College London (UCL), și are un doctorat în domeniul fertilității, geneticii embrionare și a sănătății femeilor. Este vicepreședinta Academiei Globale de Genomică și Medicină Personalizată, şi conduce biroul de inovaţii al unei clinici de fertilitate din capitala Marii Britanii. La inceputul acestui an a obţinut premiul Omul de Ştiinta al Anului din partea British Fertility Society. Teodora este împreună cu noi în această ediţie şi ne spune poveste ei, dar şi care sunt motivele pentru care a venit în România.

Reprezintă a treia generaţie de violonişti dintr-o familie cu tradiţie în muzica din Transilvania şi a reuşit să încânte publicul de peste ocean cu repertoriul său care curpinde reinterpretări de muzică clasică şi Jazz. Mihaela Crăciun ne spune povestea impresionantă a profesorului şi violonistului Cristian Herki, absolvent al Academiei de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca, stabilit de mulţi ani în Canada.

Prezintă Corina Dobre

Jurnalişti: Virginia Ghiţă şi Lucian Băbeanu

Realizator Corina Dobre

Producător Liliana Văduva

(Reluare)

13:00 Omul şi timpul (R)

* Enescu o afacere de stat. Criza rachetelor din Cuba

Producător Ruxandra Ţuchel

(Reluare)
 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

 

#tvri