loader
Foto

Galerie foto

Revelionul TVR MOLDOVA - umor, muzică şi distracţie

Într-un program care cuprinde cele mai bune producţii ale Televiziunii Române pentru intrarea în 2019!

 

Telespectatorii TVR MOLDOVA se pregătesc de Anul Nou alături de MATINALII, începând cu ora 7.00

(oar_w460) Matinalii

şi intră în atmosfera romantică de sărbătoare urmărind, de la ora 15.00, spectacolul „Visul unei nopţi de iarnă”.

(oar_w460) Visul unei

Umorul de cea mai bună calitate dă startul petrecerii de Revelion la TVR MOLDOVA aducând, de la 20.30 la Gala Umorului, pe inegalabilul Amza Pellea şi de la ora 21.30 un program exploziv: REVELION DE ROMÂNIA - "HAPPY SHOW DE ANUL NOU". Un spectacol de comedie total în care apar şi rostesc urări pentru români: Donald Trump, Angela Merkel, Vladimir Putin şi liderul de la  Phenian. Spun urături personalităţi din fotbal: Gigi Becali şi Mitică Dragomir, dar şi din lumea politică: Klaus Iohanis, Viorică Dăncilă, Traian Băsescu sau Elena Udrea, prin Skype din Costa Rica. Toni Grecu şi Lia Sinchevici vor fi prezentatorii spectacolului în care îi veţi urmări în roluri savuroase pe Hanno Hoefer (Klaus Iohanis), Andreea Doinea (Viorică Dăncilă), Monica Anghel (Angela Merkel), Gojira Gicu Andreescu (Kim Jong Un), Cătălin Căţoiu (Donald Trump), Cătălin Neamţu, Claudiu Maier, Dragoș Muşat-Tetelu şi mulţi alţii.

(oar_w460)

De la ora 23.05, Paul Surugiu - Fuego, alături de invitaţii săi, vă invită la REVELION DE ROMÂNIA - “FUEGOVELION”. Petreceţi noaptea dintre ani cu muzică de calitate, momente spumoase, umor şi voie bună. Într-un decor spectaculos, mari artişti români: Mirabela Dauer, Raoul, Marcel Pavel, Gabriel Dorobanţu, Simona Florescu, Anastasia Lazariuc, Alesis, Cristian Popescu, Trupa SUPERMARKET, Irina Loghin, Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Jean Paler vin să vă ofere un Revelion plin de distracţie şi muzică bună.

(oar_w460)

De la ora 1.15 - sunteţi invitaţi la PETRECEREA CLEJANILOR oferită de Viorica, Ioniţă şi Taraful din Clejani, alături pe Nelu Ploieşteanu şi alte nume cunoscute ale muzicii de petrecere – până la 2.45 când unul dintre cei mai iubiţi rapsozi, inegalabilul Tudor Gheorghe, vă aduce spectacolul „Iarna Simfonic”.

(oar_w460) Tudor Gheo

De 1 ianuarie, de la 9.30, începem „Anul Nou cu bucurie” urmărind emisiunea specială în care sărbătorim alături de artişti ai cântecului popular românesc, ansambluri folclorice şi tradiţii străvechi.

De la ora 11.00 avem un REVELION DE ROMÂNIA - "GALA REVELIOANELOR" - o selecţie a celor mai bune momente de umor de altădată, din Arhiva TVR, dar şi scenete noi cu actorii Dorel Vişan, Dragoş Huluba, Mirela Zeţa, Diana Cavallioti, Dragoş Stoica şi Marius Rizea, iar de la ora 17.00, TVR MOLDOVA vă propune melodiile nemuritoare ale lui Gică Petrescu, sub titlul „IA, MAI TOARNĂ UN PAHAREL!”.

(oar_w460) Gică Petr

În primele trei zile ale Anului Nou, seara de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA primiţi invitaţia „Dăruieşte Românie!” şi ascultaţi poveşti emoţionante cu oameni frumoşi.

Şi pentru ca 2019 să fie un an plin de bucurie şi încântare, la TVR MOLDOVA vă delectaţi, în fiecare zi, cu cele mai bune momente şi cea mai bună muzică de pe scena Festivalului Internaţional Cerbul de Aur – ediţia 2018. Astfel, marţi, 1 ianuarie, de la 22.30 urmăriţi o selecţie a recitalurilor artiştilor români pe scena de la Braşov, iar la 23.40, recitalul Amy MacDonald. În plus, pe 1, 2 şi 3 ianuarie, de la ora 19.00, vă oferim recitalurile extraordinare susţinute la Cerbul de Aur 2018 de Loredana (marţi), Horia Brenciu (miercuri) şi Andra (joi).

(w500) cerb

Echipa TVR MOLDOVA vă doreşte La Mulţi Ani!

20:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

21:00 Vineri seara in direct

*Best of 2

Moderator Kyrie Mendel

Producător Bogdan Stănescu

(redifuzare)

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri