loader
Foto

Produse fabricate în România, apreciate în lumea întreagă

Danilo Cecchin - administratorul Art Wood din Hunedoara şi Raluca Pache, directorul Pro Comod Shoes din Bucureşti, au fost la Investiți în România! miercuri, 5 februarie, unde au vorbit despre afaceri de succes.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

UPDATE: Ediția din 5 februarie este disponibilă online pe TVR+

Art Wood este o societate cu capital italian şi activităţi în industria prelucrării lemnului. Compania fost înfiinţată în 2006, în localitatea Aurel Vlaicu de lângă Orăştie, are mai mult de 50 de angajaţi şi o cifră de afaceri ce a depăşit 1 milion de euro anul trecut. Unitatea hunedoreană dispune de capacităţi pentru fabricarea de produse diverse, de la semifabricate şi cherestea, parchet masiv şi stratificat, până la mobilier clasic şi de lux. Piesele sunt comercializate atât prin partenerii din ţară, cât şi din Italia, Ucraina, Rusia, Franţa, Germania, Maroc.

Înfiinţată în 1997, Pro Comod Shoes este o firmă cu capital 100% românesc, specializată în producţia de încălţăminte. La început erau realizate produse exclusiv în sistem Iohn. Investiţia în utilaje şi în clădire a fost importantă, de peste 1 milion de euro. În anul 2010, compania bucureşteană a lansat brandul pentru copii PJ Shoes, menit să ofere funcţionalitatea necesară încălţămintei pentru cei mici, într-un design modern. În prezent, articolele sunt distribuite atât în ţară, cât şi în străinătate.

***

Emisiunea Investiţi în România!-Afaceri de succes este în direct, în fiecare miercuri, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova. Nu uitaţi că emisiunea poate fi urmărită şi online, pe TVR+.

1:00 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă

*Best of

Invitat Octavian Belu

Emisiune de Eugenia Vodă

2:00 Antidot la uitare (R)

*Grigore Moisil

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)
 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri