loader
Foto

Galerie foto

Obiectiv comun la TVR MOLDOVA: o țară plină de oameni care inspiră

TVR MOLDOVA vă invită la „Obiectiv Comun”, emisiune prezentată de Sandu Scobioală, de luni până vineri, de la ora 17:00 şi a doua zi de la ora 9:00, în direct şi pe TVR+.

 

Obiectivul comun pentru care optează echipa TVR MOLDOVA este promovarea atitudinii proactive, a implicării civice şi solidarizarea cetăţenilor Republicii Moldova din orice colţ al lumii.

Emisiunea este un talk-show realizat în direct, în studioul din Chişinău. Sunt abordate subiecte sociale şi culturale din Republica Moldova, perspectivele europene, experienţa României, realităţi comunitare şi proiecte culturale de pe ambele maluri ale Prutului.

(w882) Sandu Scob

Prezentatorul Sandu Scobioală împreună cu reporterii TVR aduc în prim-plan poveşti de viaţă şi istoriile de succes ale celor care au găsit soluţii în pofida dificutăţilor pe care le întâmpină în societate.

Obiectivul comun atât al reporterilor TVR MOLDOVA, cât şi al întregii societăţi este dezvoltarea comunitară, bazată pe corectitudine, echitate, responsabilitate civică şi valori europene.

(w882) OC

“Întotdeauna mi se spunea că schimbarea vine de la tine, iar prin această emisiune, împreună cu întreaga echipă, putem face o schimbare. Obiectivul nostru comun este să oferim oamenilor informația de care au nevoie, să identificăm problemele cu care societatea se confruntă și împreună să oferim soluții. Avem o țară plină de oameni care inspiră, ei trebuie valorificați”, ne spune moderatorul Sandu Scobioală, pentru care TVR MOLDOVA este a doua casă. A găsit uşor limbaj comun cu întreaga echipă TVR, fiind apreciat pentru profesionalismul de care a dat dovadă în calitate de prezentator al emisiunea “Bună dimineaţa” la Moldova 1 şi reporter la România TV.

Producătorul emisiunii, Marina Afanas, din primul an de facultate a ales să muncească în domeniul social. Este autorul mai multor proiecte televizate şi filme documentare. Împreună cu Cristi Tabără a realizat emisiunea “Viaţa merge mai departe” de la Jurnal TV, iar propunerea de a face parte din echipa TVR MOLDOVA i s-a părut cu adevărat irezistibilă. “După 10 ani de activitate jurnalistică am realizat ceva extrem de important pentru mine. E timpul nu doar să descriu poveşti şi istorii de viaţă, dar să şi îndemn oamenii să ia atitudine, să se implice în viaţa socială şi culturală din ţară, deoarece îmi doresc o societate democratică, în care predomină valorile europene, echitatea şi transparenţa.”

(w882) oC

***

TVR MOLDOVA este postul Televiziunii Române cu emisie în Republica Moldova. Televiziunea Română a lansat, în decembrie 2013, grila dedicată publicului din Republica Moldova, despre care puteţi citi mai multe detalii AICI.

***

Emisiunea poate fi urmărită pe TVR+ şi pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

7:30 Vivi Art

Vivi Art este o emisiune de divertisment, cu impact educativ, destinată atât copiilor, cât și părinților. Gazda proiectului este Vivien Rusu, o fetiţă talentată de 11 ani. Curioasă din fire, ea îşi propune să îi descopere pe copiii din Republica Moldova, care îşi savurează copilăria prin prisma talentelor.

Fiecare emisiune are în calitate de invitat un copil talentat, pasionat, dedicat harului său. Domeniile explorate sunt diverse: gastronomie, teatru, muzică, sport, dans, astronomie, hipism, călătorie, vlogging, etc. Emisiunea, filmată în manieră home video, este interesantă, veselă şi educativă.

Prezentator Vivien Rusu Producător Tatiana Slivca

8:00 Weekend matinal (R)

*Matinal (I)

Prezintă Maria Smarandache şi Nadine Vlădescu

Producători: Raluca Neagu şi Horaţiu Rusu

Transmisiune directă

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)
 
Film românesc la TVRi:

Dramă, inspirată din nuvelele "Moartea înghiţitorului de săbii", "Revoltă în port" de Alexandru Sahia şi din schiţa "Vine doamna şi domnul ...

Cassian Maria Spiridon:

În emisiunea "Mic Dejun cu un Campion" de sâmbătă, 18 mai, de la ora 10:00, Daniela Zeca Buzura Cassian îl va avea invitat pe Cassian Maria ...

Pictorul Constantin Flondor, la „Biografii necesare”: Pentru mine, repetiţia este monotonă. Totdeauna, am simţit nevoia de a mă provoca, de a tenta riscul

La „Biografii necesare”, invitatul artistei vizuale Ileana Ploscaru Panait este pictorul Constantin Flondor, profesor la Facultatea de Arte ...

 

#tvri