loader
Foto

Galerie foto

Natura, medicament pentru fiecare inimă. Să avem grijă de inima și organismul nostru!

Vă invităm să revedeți o ediție „Un doctor pentru dumneavoastră” despre bolile cardiovasculare și tratamentele naturiste, marți, 19 septembrie, de la ora 19.00.

 

Ana Maria Ghiur
Un doctor pentru dumneavoastră

Natura, medicament natural pentru fiecare inimă

Invitat: dr. Adriana Tatomirescu, medic nutriţionist, competență în apifitoterapie, director Centrul de Terapie Naturală din Breaza

(w882)

(w882)

Stresul, sărbătorile își pun amprenta asupra organismului în general, în special asupra sistemelor digestiv, imunitar, cardio-respirator, neurologic și chiar locomotor. Cum obţinem echilibrul în toate pentru sănătate, punctăm în această ediție. Natura cu toate resursele ei, bucuria, iubirea, mișcarea, odihna, alimentația, muzica, dansul, pictura, sunt medicamente care pot ajuta orice inimă. Sufletul românesc este peste tot unde sunt românii noștri, în lume, însoţit de tradiţiile noastre româneşti. Bucuria reîntoarcerii acasă, în ţara natală, pentru încărcarea bateriilor şi conexiunea cu rădăcinile, generează emoții puternice care vin la pachet cu  deschiderea nemărginită de a transfera cunoștințele și experiența acumulate dincolo de granițele României.

Să avem grijă de inima şi organismul nostru!

Invitat: dr. Alexandru Mischie, cardiolog, doctor în medicină, şef Secția Cardiologie Intervențională, Spitalul Châteauroux - Franța, preşedinte Grup de Lucru Cardiologie al Societății Internaționale pentru Telemedicină și Sănătate

(w882)

(w882)

Anual, în România, pe 4 mai, se sărbătorește Ziua națională a inimii. La nivel european, bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de mortalitate. Statistic, Franţa stă mai bine la acest capitol comparativ cu România. De reţinut: stilul de viață nesănătos crește șansele de a dezvolta boli de inimă și nu numai iar principalii factori de risc sunt: fumatul, obezitatea, diabetul și sedantarismul. O statistică a Organizației Mondiale a Sănătății arată că, în fiecare an, 17 milioane de oameni mor din cauza bolilor de inimă și, până în 2030, bilanțul ar putea creşte la aproximativ 24 milioane.

***

Moderator: Ana Maria Ghiur

Jurnalist tv: Lucian Băbeanu

Producător tv: Monica Ancuța

7:00 3 ceasuri bune

*Matinal

Prezintă Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Raluca Neagu, Otilia Găinar şi Horaţiu Rusu

Transmisiune directă

9:20 Diasporadar

Producător Raluca Tudor

 
Cercetarea de top face România vizionară

Cercetarea de top face România vizionară

publicat: vineri, 22 septembrie 2023

Marți, 26 septembrie, de la ora 21:00, revedem la TVR Internațional o ediție a emisiunii „Investiți în România!" dedicată cercetării de top.

Film românesc în weekend la TVRi: ″Umilinţă″

Film românesc în weekend la TVRi: ″Umilinţă″

publicat: joi, 21 septembrie 2023

Vă invităm să urmăriți drama ″Umilinţă″, în regia lui Cătălin Apostol, sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 23.00, la TVR Internațional.

Institutul “Victor Babeş”, peste 135  ani de cercetare

Institutul “Victor Babeş”, peste 135 ani de cercetare

publicat: miercuri, 20 septembrie 2023

Luni, 25 septembrie, de la ora 19:00, la TVR Internațional, revedem la „Un doctor pentru dumneavoastră" o ediție dedicată cercetării în domeniul ...