loader
Foto

Marc Henry la Interviurile TVRi: Începe şi încheie ziua cu un pahar de apă!

Profesor la Universitatea din Strasbourg şi unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti în domeniul cercetării apei, Marc Henry vine la Interviurile TVR Internaţional, marţi, 14 noiembrie, de la ora 21.00.

 

Ana Maria Ghiur

Marc Henry a susţinut în premieră în România două conferinţe pe tema unei noi paradigme în medicină: „Apa şi fizica cuantică”.

Pentru Marc Henry, apa este un domeniu de cercetare inepuizabil, unul dintre misterele care ne înconjoară.

(w882) Marc Henry

„Suntem 0,4% materie organică, 0,5 procente ioni şi 99,1% apă. Începe şi termină-ţi ziua cu 1-2 pahare de apă!”, a deschis profesorul Marc Henry conferinţa susţinută la Bucureşti.

Homeopatia este al doilea cel mai folosit sistem medical din întreaga lume conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Este o formă a medicinei alternative, în care pacienții sunt trataţi cu preparate foarte diluate.

(w882) conf

Care este principiul demonstrabil ştiinţific de funcţionare a homeopatiei şi de ce acest sistem medical este un subiect atât de controversat la nivel mondial sunt întrebări la care încercăm să răspundem în această ediţie.

Profesorul Marc Henry este autorul a trei brevete de invenţii, a publicat opt cărţi şi are peste 3.000 ore de predare la nivel de licență și masterat.

(w882) marc henry

***

Realizator: Ana Maria Ghiur

(w882) Anamaria G

***

Emisiunea poate fi urmărită livestream pe TVR+.

8:50 Diasporadar

Producător Raluca Tudor

8:55 Smart Diaspora

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri