loader
Foto

La început - afaceri de familie, în ani - povești la scară mondială

Alexandru Blemovici, director general Schaeffler România şi Mihai Logofătu, director general Bittnet Systems au fost invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, 6 mai, la TVR Internaţional, de la ora 22.00.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Cu peste 80.000 angajaţi şi o cifră de afaceri de 12 miliarde de euro numai anul trecut, Schaeffler este una dintre cele mai mari companii industriale europene. Grupul german activează în sectorul auto, industrial şi aerospaţial, fiind lider mondial în producţia rulmenţilor, precum şi un renumit furnizor pentru automobile. Compania din ţara noastră ia fiinţă în 2002 la Brașov. Astăzi, după o investiţie ce depăşeşte 500 milioane euro, Schaeffler România ocupă o suprafaţă construită pe aproximativ 100.000 de metri pătraţi şi 6 hale de producţie în localitatea Cristian.

Povestea Bittnet Systems începe în 2007, la București, când frații Mihai și Cristian Logofătu au înființat un start-up cu activitate în domeniul tehnologiei informației. După numai un an, datorită rezultatelor obținute, firma devine societate pe acțiuni. Este specializată în cursuri IT, servicii de infrastructură de rețea, routing, switching, servere, datacenter, virtualizare, securitate, teleprezență sau wireless, dar și servicii de suport tehnic, fiind axată pe tehnologii noi și inovare. În această primăvară, Bittnet Systems a fost listată pe sistemul alternativ de tranzacționare AeRO, operat de Bursa de Valori București, devenind prima firmă IT din România ale cărei acțiuni sunt tranzacționate la Bursă.

***

Emisiunea “Investiţi în România!-Afaceri de succes” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR Moldova.

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

22:00 Gala umorului

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

23:15 Dragii nostri aflati despre noi

Filmul documentar este o proiecție casnica și socio-culturala a omului din Romania anilor 80, eliberata de contextul politic. E un mijloc de teleportare, o capsula a timpului prin care spectatorul este purtat intr-o perioada nu foarte indepartata, dar totuși atat de diferita fața de cea de azi, urmarind viața obișnuita, cotidiana, a romanilor de atunci. Cel mai mult ne dorim sa starnim interesul generațiilor care nu știu aproape nimic despre acea perioada, tineri care n-au mai mult de 25 de ani.

Realizator Ana Preda

Producator Diana Dumitru

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri