loader
Foto

Investitorii români, ambasadori ai mediului de afaceri în diaspora

Poveştile investitorilor români, ambasadori ai mediului de afaceri în disapora, continuă la Investiţi în România!–Afaceri de succes pe TVR Internaţional şi TVR +.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediția emisiunii de miercuri 30 octombrie este disponibilă online pe TVR+

Delia Bălan, proprietarul firmei Geronimo din Orăştie şi Adrian Mihai, acţionarul companiei FAN Courier cu sediul central în Ilfov au fost invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, 30 octombrie, de la ora 22:00, la TVR Internaţional.

Geronimo a luat fiinţă în 2001, la Orăştie, ca o afacere de familie. Domeniul ales, industria uşoară, mai exact producţia de confecţii din piele. Iniţial, activitatea s-a axat pe realizarea de haine din blană în sistem lohn pentru firme renumite din Italia, însă principala piaţă vizată era cea internă. Cei 30 de angajaţi fabrică pe parcursul unei zile, chiar şi 20 de modele diferite, ceea ce înseamnă că un specialist lucrează la cel mult 2 haine de acelaşi tip. Astfel reuşesc să păstreze şi să îmbunătăţească continuu, calitatea.

FAN Courier este o societate cu capital 100% autohton, înfiinţată în 1998 în Ilfov. De la un singur autovehicul care prelua comenzile, au ajuns la o flotă de 1.600 de maşini şi o echipă de peste 2.600 de oameni, care au asigurat un volum de peste 15 milioane de expedieri anul trecut. Compania are un sediu central şi 3 puncte de lucru în Bucureşti, 7 de tranzit în principalele oraşe şi 98 de depozite în toată ţara. Prin intermediul partenerilor externi sunt asigurate transporturile de mărfuri europene prin reţeaua terestră, iar prin companiile aviatice sunt onorate comenzi pe întreg mapamondul.

“Pe lângă poveştile celor doi antreprenori români, veţi putea urmări şi alte reportaje despre produsele şi serviciile româneşti apreciate în străinătate. Nu vor lipsi sugestiile şi întrebările transmise prin telefon şi media sociale, care constituie o legătură permanentă cu telespectatorii din lumea întreagă. Numai aşa, în timpul emisiunii se pot pune bazele unor afaceri şi investiţii, comisionul fiind încrederea şi credibilitatea câştigate de echipa Investiţi în România!-Afaceri de succes”, este de părere Sorin Burtea, moderatorul şi producătorul programului.

Emisiunea Investiţi în România!-Afaceri de succes poate fi urmărită şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro.

 

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)

3:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula (R)

Producător Victor Dochia

(Reluare)
 
Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Marți, 7 mai, de la ora 11:00, la TVR Internațional, am revăzut o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, ...

„Caligula

În 1944, piesa de teatru „Caligula" a fost publicată la Gallimard. Această „tragedie a inteligenței” în patru acte are premiera pe 26 septembrie ...

Reindustrializarea României, un proiect necesar

Reindustrializarea României, un proiect necesar

publicat: marţi, 07 mai 2024

Miercuri, 8 mai, de la ora 12:00, și sâmbătă, 11 mai, de la ora 5:55, la TVR Internațional, vă invităm să revedeți o ediție "Investiţi în ...

 

#tvri