loader
Foto

Galerie foto

Investiţiile, oxigen pentru dezvoltarea ţării | VIDEO

În 19 octombrie, am continuat pledoaria pentru investiții în toate domeniile, dar mai ales în sectoarele care cresc calitatea vieții, într-o ediţie în care protagoniştii sunt reprezentanţi ai autorităţilor locale şi specialişti de la Bruxelles.

 

Investiţi în România!

Cămașa locală, mai aproape decât paltonul de la Capitală

Când „centrul” este descentrat (sună cunoscut?!), speranța rămâne la nivel local. Spiritul comunitar pare a fi cel care îi responsabilizează mai bine pe aleșii locali. Iar alegerile lor de acum se potrivesc mai mult cu ce au promis atunci, la alegeri. La ediția din 19 octombrie a emisiunii ”Investiţi în România!” am discutat despre dezvoltare urbană și rurală în România europeană cu:

  • ADRIAN-DRAGOŞ BENEA - membru al Parlamentului European
  • CONSTANTIN TOMA - preşedinte executiv Asociaţia Municipiilor din România, primar Buzău
  • GHEORGHE DĂMIAN - primar Ciugud, Alba

(w882) 22

Să ne revedem cu bine și cu bune la următoarea emisiune, marți, 26 octombrie, de la ora 21.00!

***

Octavian-Dragomir JORA a discutat cu Adrian-Dragoş BENEA, membru al Parlamentului European, despre iniţiativele pentru dezvoltare regională, cu accent pe nevoile comunităților locale din țară și proiectele de atragere a fondurilor în perioada 2021 – 2027.

În studioul emisiunii s-a aflat Constantin TOMA, preşedintele executiv al Asociaţiei Municipiilor din România şi primarul Buzăului, cu care am vorbit despre programele care schimbă faţa administraţiei locale, investiţii pentru generaţiile viitoare.

(w882) 66jj

Acestora li s-a alăturat Gheorghe DĂMIAN, primarul comunei Ciugud din judeţul Alba, o localitate model de bune practici pentru şcoala smart şi sistemele de reciclare, pentru administraţii din Polonia şi Germania.

Jurnalistul Răzvan ONESA v-a propus un interviu cu Cristian GHINGHEŞ, viceprimarul Bacăului, pe tema proiectelor pentru tinerii plecaţi la muncă în diaspora şi nu numai, iar jurnalista Cristina LEORENŢ v-a făcut cunoştinţă cu Alexandru PANAIT, dezvoltator E-PrimariaTa.ro, un tânăr it-ist care cercetează în Statele Unite ale Americii, pentru noua Europă digitală, în timp ce la noi, digitalizarea administrației rămâne un proces greoi.

 

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Așteptăm opiniile și sugestiile dumneavoastră pe pagina de Facebook a emisiunii!

***

Partenerul emisiunii:

(w100) hotel sigl O investiție făcută de români - https://www.hotelmarivila.ro/rohttps://www.facebook.com/MariVilaHotel

 

13:00 Tradiţii

*Ion Buldumea

Prezentator şi producător Tatiana Slivca

(redifuzare)

14:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă: Claudiu Lucaci şi Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri