loader
Foto

“Investiţi în România!”, 20 de ani de excelenţă, un nou sezon la TVR Internaţional

Marţi, 20 octombrie, la ora 21.00, am dat startul unui nou sezon „Investiţi în România!” cu invitaţi de marcă şi subiecte interesante! Conf. univ. dr. Octavian Jora s-a alăturat echipei emisiunii şi va fi gazda dumneavoastră, săptămânal, la TVRi.

 

Investiţi în România!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

De 20 de ani, sub semnătura îndrăgitului jurnalist Sorin Burtea, am promovat în lumea întreagă mediul de afaceri autohton și am adus în casele românilor de pretutindeni locuri de suflet din țara noastră.

De-a lungul timpului am discutat despre importanța educației, dragostea de patrie, mândria de a fi român, iar cei interesați de programe și proiecte din industrie, turism, agricultură, sănătate, educație și cercetare, relația cu Republica Moldova au aflat răspunsuri la întrebările lor de la specialiști în domeniu.

De marţi, 20 octombrie, de la ora 21.00, am revenit în direct, la TVR Internaţional!

În prima parte a acestei ediții am vorbit despre „20 de ani de Investiţi în România!” cu Cristina Leorenţ, director TVR Internaţional şi unul dintre membrii echipei încă de la începutul proiectului.

În a doua parte a emisiunii, am discutat despre efectele pandemiei de COVID-19 asupra turismului internaţional și implicit asupra celui românesc cu prof. univ. dr. Răzvan Teodorescu, prorectorul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti.

Așteptăm opiniile și sugestiile dumneavoastră pe pagina de Facebook a emisiunii.

6:20 Vis sau realitate? (R)

*Invitată Lia Bugnar

În acest nou sezon, Basti Țopescu îşi propune să fie și mai aproape de telespectatori, oferindu-le o pauză pentru a visa. În fiecare ediție, Basti se transformă în „creatorul de visuri”, invitând câte o celebritate să pășească alături de el în lumea fanteziei, pentru a-și împlini visul cel mai nebunesc pentru o zi. Datorită formatului nou și calității emisiunii, "Vis sau Realitate" a fost nominalizată la categoria “Original Formats” în cadrul premiilor “Pitch and Play Live!” și se bucură de un succes în continuă creștere.

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian

Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)

6:55 Imnul României

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri