loader
Foto

Încheiem anul 2016 cu gânduri bune și optimism, la "Un doctor pentru dvs."

Ultima săptămână din 2016 vă oferă, la emisiunea "Un doctor pentru dumneavoastră", sfaturi pentru o stare de bine, împăcare și un tonus mai bun în noul an. De luni până joi, de la ora 18:30.

 

Ana Maria Ghiur
Cristina Timuș
Irninis Miricioiu
Sorin Sîrbov

Luni, 26 decembrie

Terapie pentru trup și suflet

Invitați: prof. dr. Pavel Chirilă, medic primar medicină internă, competenţă în medicină alternativă, profesor de bioetică creştină, Alexandru Barna, preot, Spitalul Clinic Sf. Maria, Violeta Crețu, specialist în nutriție.

Menţinerea unui stil de viţă sănătos ar trebui să fie prioritar pentru oamenii din întreaga lume. Şi acest lucru se poate face prin învăţarea diferenţei dintre conceptele eco, natural şi bio, totul împreună cu Divinitatea.

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Marți, 27 decembrie

2017 și sănătatea

Invitat: dr.Teodor Coldea, medic primar medicină sportivă, competență acupunctură, competență medicina ayurvedică, licențiat sociologie-psihologie.

Anul 2017, în zodiacul chinezesc, începe pe data de 28 ianuarie şi se termină pe data de 15 februarie 2018, aflându-se sub semnul Cocoşului de Foc. Acesta este un semn al răsăritului, trezirii la viaţă şi triumfului, promite să fie un an al marilor reuşite, cu condiţia că acestea să fie precedate de multă muncă şi răbdare. Este anul inimii, al noilor începuturi şi al deșteptării spirituale.

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Miercuri, 28 decembrie

Tratamente balneare în România

Invitată: dr. Iulia Belc, medic primar de recuperare medicală, medicină fizică și balneologie, director medical Bio Ortoclinic.

Dacă vă doriți un sejur de relaxare, în care să eliminați efectele nocive ale unei vieți petrecute în mediul urban, sinonimă cu stresul și poluarea, nu stați prea mult pe gânduri și alegeți una dintre stațiunile balneare din România. Doctorița Iulia Belc are o experiență de peste 10 ani în recuperare medicală, la Complexul Techirghiol. Așadar, vă invităm să urmăriți o ediție dedicată apelor curative din țara noastră.

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Joi, 29 decembrie

Natura și sănătatea

Invitați: acad. ing. ch. Ștefan Manea, directorul fabricii de produse și suplimente naturale Hofigal, dr. Adriana Tatomirescu, medic nutriţionist, competenţă în apifitoterapie, directorul Complexului de Terapie Naturală, „Alexandra”, Breaza.

“După 20 de ani sunt convins că drumul spre sănătate este unul unic: NATURA “, spune acad. ing. ch. Ștefan Manea. Astăzi, găsești la tot pasul produse terapeutice pe bază de plante. Ceea ce este un lucru foarte bun, pentru că a apela la tratamente naturiste nu are cum să-ți facă rău niciodată. Dar cum știi că tot ceea ce alegi este bun? Ce îți oferă siguranță și încredere că produsul respectiv este într-adevăr autentic ? Vă invităm să urmăriți o emisiune dedicată calității plantelor!

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Ştefan Manea este recunoscut în domeniul fabricării produselor naturale. Se spune că Dumnezeu a lăsat pe pământ 1.000 de boli, dar şi 1001 plante care să ajute la vindecarea noastră. Plantele, sub forma de ceaiuri, tincturi, comprimate, siropuri, pot fi aliaţii noştri în lupta cu agenţii patogeni ce pot cauza boli. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.hofigal.eu, adresaţi întrebări pe e-mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie, sau accesaţi pagina de Facebook. Număr de contact: 021.334.51.35/021.492.04.42.

(w100) Livia dent Mulţumim dr. Irina Trosca, recunoscută în domeniul stomatologic, care răspunde la întrebările dvs. transmise la adresa: număr de contact: 0733.045.855/0721.021.855; e-mail: office@liviadent.ro sau pagina de Facebook.

(w100) Dermavital Pentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe Facebook.

(w100) Mirador Confecţii şi produse tricotate pentru femei, bărbaţi şi copii. Lunar sunt produse peste 75.000 de haine, branduri franceze medium-high quality. Contact: office@tanex.ro sau pe pagina de Facebook. Număr de contact: 021.421.02.16.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

12:00 A doua Românie (R)

Prezintă Corina Dobre

Jurnalişti: Virginia Ghiţă şi Lucian Băbeanu

Realizator Corina Dobre

Producător Liliana Văduva

(Reluare)

13:00 Omul şi timpul (R)

Producător Rafael Udriste

(Reluare)
 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Duminica, de la ora 21:00, la TVR MOLDOVA (reluare – vineri, de la ora 10.00) şi sâmbătă, ora 13:00, la TVR Internaţional

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

 

#tvri