loader
Foto

Două poveşti de succes, miercuri la Investiţi în România

Florin Grad, directorul general RONDOCARTON Târgovişte, şi Adrian Porumb, administratorul ODOVITIS, sunt invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, 20 ianuarie, la TVR Internaţional, de la ora 22:00.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediția este redifuzare şi este disponibilă online pe TVR+.

RONDOCARTON
Târgoviște este o companie cu acţionariat străin, specializată în producerea ambalajelor din carton. Înființată în 2008, este a doua unitate deschisă de grupul austriac Rondo Ganahl în România, după cea de la Cluj din 1999. Fabrica din Dâmbovița a fost construită de la zero, cu investiții de 44 de milioane de euro. Cei aproximativ 140 de specialiști realizează plăci de carton și ambalaje atât pentru beneficiari din țară, cât și pentru clienți din Grecia, Bulgaria sau Turcia.

ODOVITIS este o afacere de familie din Vrancea, cu capital autohton şi activităţi în domeniul vini-viticol. Activitatea se desfăşoară la „Crama de sub tei” din comuna Jariştea. Aici există o secţie de vinificaţie primară, instalaţii de filtrare a mustului, fermentare în regim termic controlat, depozitare în budane de stejar, îmbuteliere. Echipa este formată din 20 de specialişti, iar în plin sezon se ajunge la 70 de angajaţi. Fluxurile au fost retehnologizate cu fonduri europene. Cu 160 de hectare plantate cu viţă de vie nobilă, din portofoliul de produse menționăm Şarba, Feteasca regală, Galbena de Odobeşti, Băbeasca Neagră, comercializate pe piaţa din România.

 

Emisiunea „Investiţi în România!-Afaceri de succes” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR Moldova.

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

7:00 Telejurnal matinal

* Matinal * Ştiri

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe Producători Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

*Sport (montaj TVRi)

*Meteo (montaj TVRi)

8:50 Diasporadar

Producător Raluca Tudor

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri