loader
Foto

„Drag de România mea!" ne-a invitat la o întrecere muzicală

Duminică, 16 iunie, de la ora 15.00, la TVR 2 am putut revedea o confruntare între muzica uşoară şi muzica populară într-o ediție „Drag de România mea!" la care ne-au invitat Paul Surugiu-Fuego și echipa emisiunii.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Am aflat lucruri interesante şi am văzut artiști iubiți în ipostaze mai puţin convenționale.

(w882)

Echipa MUZICII UŞOARE este alcătuită din basarabeanca ANIŞOARA PUICĂ, din MARIA NAGY care a venit tocmai din Ungaria, locul în care s-a stabilit în urmă cu peste 25 de ani, şi din CĂTĂLIN CRIŞAN, muzician care locuieşte in România.

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

În echipa MUZICII POPULARE avem trei artiste speciale – vâlceanca MARIA GHINEA, bistriţeanca SAVETA BOGDAN şi argeşeanca EMILIA GHINESCU.

(w882)

 

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

Paul Surugiu - Fuego are şi el în dar melodii speciale, alături de trupa Supermarket si de baletul condus de Florin Mariş.

(w882)

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

***

TVR 2: duminică, ora 15:00; reluare: vineri, ora 23.10

TVR Internațional: sâmbătă, ora 21:00, ora României

TVR Moldova: sâmbătă, ora 21:45

16:00 Ora regelui

*Imaginea și povestea Reginei Maria a României au ajuns în fermecătorul Château de la Buzine-Maison des cinématographies de la Méditerranée. Consulatul General al României la Marsilia a fost gazda unui eveniment în care personalitatea impunătoare a Reginei Maria a fost prezentată publicului francez. Momentul a fost dedicat totodată legăturilor culturale francofone și contribuției reginei la istoria comună a țărilor europene.

*România a dobândit statutul de aliat în coaliția nord-atlantică, în 2004. De-a lungul celor 20 de ani de apartenenţă la Alianţa Nord-Atlantică, țara noastră s-a implicat activ în misiunile NATO, iar în prezent, contribuie la consolidarea apărării Flancului Estic. La întâlnirea cu ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu le-au vorbit celor prezenți despre modul în care Familia Regală a conlucrat cu 16 guvernări românești succesive, pe parcursul celor aproape trei decenii, pentru a aprofunda, în societatea românească și în mediul transatlantic, înțelegerea aportului României la NATO și la Uniunea Europeană.

*Principele Nicolae, al doilea fiu al Regelui Ferdinand și al Reginei Maria, s-a întors acasă definitiv, odihnindu-se pe vecie, alături de Familia Sa, la Catedrala Regală de la Curtea de Argeș. Istoricul Adrian Niculescu evocă personalitatea și activitatea din exil a Principelui Regent al României. Adrian Niculescu este profesor de istorie contemporană, scriitor, traducător și inițiator al Institutului Național pentru Memoria Exilului Românesc.

Realizator Bogdan Șerban-Iancu

Producător Lidia Voicu

(redifuzare)

16:45 Gala umorului (R)

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Producător Cosmin Dumitru

(Reluare)
 
Turismul rural, model de dezvoltare al satului românesc

Vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Investiți în România!" la TVR Internațional, marți, 30 iulie, de la ora 21:00.

Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: duminică, 28 iulie 2024

În ediția de luni, 29 iulie, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflăm despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

Carmen Târnoveanu și invitații săi vă așteaptă într-un București de vară

Sezonul estival „Dăruiește Românie!" continuă, vineri de vineri, de la ora 20.00, în direct, la TVR3. Românii din străinătate pot urmări ...

 

#tvri