loader
Foto

„Un doctor pentru dumneavoastră”, în direct, din 17 octombrie

Mijlocul lunii octombrie aduce la TVRi noul sezon „Un doctor pentru dumneavoastră”. De luni, 17 octombrie, echipa emisiunii vă aşteaptă de la 18:30 cu informaţii utile pentru sănătatea dumneavoastră.

 

Irninis Miricioiu
Sorin Sîrbov
Ana Maria Ghiur
Cristina Timuș

Luni, 17 octombrie:

Plantele şi sănătatea. Noul sezon a început o ediţie în care Irninis Miricioiu a stat de vorbă cu  academician inginer chimist Ştefan Manea (director general HOFIGAL) şi  medicul nutriţionist Adriana Tatomirescu (directorul Centrului de Terapie Naturală din Breaza). În medicina integrativă se pune accent pe strânsa relație om-mediu și sănătatea acestora.

Pentru menținerea sănătăţii, întoarcerea la natură este primul pas care trebuie făcut. Plantele, cu principiile active şi  beneficiile medicale dar și estetice, ajută în majoritatea afecţiunilor.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Marţi, 18 octombrie:

Terapii pentru sănătatea pielii. Ce putem să facem  în sezonul rece pentru a preveni apariţia unor afecţiuni ale pielii, aflăm de la invitatul nostru special, sosit de la München, dr. Dorin Munteanu, medic primar dermatolog, alergolog – DermaVital. Moderatoarea ediţiei de marţi este Cristina Timuş, proaspăt reîntoarsă la masa emisiunii Un doctor pentru dumneavoastră.

Ficatul, laboratorul organismului.Ficatul, esenţial pentru viaţă,  este cel mai mare organ intern al corpului şi este responsabil pentru aproximativ 500 dintre funcţiile organismului. Cum poate fi reglat cu ajutorul medicinii energo-informaţionale aflăm de la Florica Munteanu, specialist în biorezonanță, DermaVITAL.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Miercuri, 19 octombrie:

Atenţie la obezitate! În prima parte a emisiunii de miercuri, Sorin Sîrbov o are invitată pe dr. Nicoleta Băjenaru, medic primar chirurgie generală, competenţă în chirurgie laparoscopică, endoscopie digestivă şi ecografie generală, de la Secţia Chirurgie Generală a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Obezitatea cauzează 75% dintre bolile cardiovasculare, iar statisticile sunt alarmante. România se află pe locul al treilea în Europa, iar 50% din populație este supraponderală și 25% obeză. Dar există numeroase metode intervenționale și nutriționale care încearcă să rezolve problema surplusului ponderal, într-un timp optim pentru buna funcționare a organismului; vorbim despre ele, de la ora 18.30.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Bolilor Cardiovasculare, Sorin Sîrbov vorbeşte despre Prevenţia în bolile cardiovasculare, alături de conf. dr. Horaţiu Moldovan, medic primar chirurgie cardiovasculară, membru corespondent al Academiei de Ştiinţe Medicale, Şef Chirurgie Cardiovasculară, Spitalul Sanador.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.


Joi, 20 octombrie:

Boala renală cronică. O persoană, indiferent de vârstă sau sex, îşi poate pierde până la 90% din funcţia renală înainte ca primele simptome care indică boala cronică de rinichi să apară. Vorbim despre simptome, complicaţii şi prevenţie, dar şi despre suferinţa osoasă în boala renală cronică cu prof. dr. Mircea Penescu, managerul Spitalului de Nefrologie “Carol Davila”, medic primar medicină internă şi nefrologie, competenţă în endoscopie digestivă terapeutică,  preşedintele Fundaţiei Medicina şi Muzica.

Osteoporoza=îmbătrânirea sistemului musculo-scheletic. Ziua Mondială a Osteoporozei se sărbătoreşte pe 20 octombrie. În partea a doua a emisiunii, moderatoarea Ana Maria Ghiur discută despre cum putem preveni şi lupta împotriva acestei boli cu conf. dr. Grigorie Daniel, şeful  Secției de Endocrinologie din cadrul Institutului C.I. Parhon şi preşedinte al SROBMS (Societatea Română de Osteoporoză şi Boli Musculoscheletice).

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Ştefan Manea este recunoscut în domeniul fabricării produselor naturale. Se spune că Dumnezeu a lăsat pe pământ 1.000 de boli, dar şi 1001 plante care să ajute la vindecarea noastră. Plantele, sub forma de ceaiuri, tincturi, comprimate, siropuri, pot fi aliaţii noştri în lupta cu agenţii patogeni ce pot cauza boli. Pentru mai multe informaţii accesaţi www.hofigal.eu, adresaţi întrebări pe e-mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie sau pagina de Facebook.   Număr de contact: 021.334.51.35/021 492.04.42

(w100) Livia dent Mulţumim dr. Irina Trosca, recunoscută în domeniul stomatologic, care răspunde la întrebările dvs. transmise la adresa: Număr de contact: 0733.045.855/0721.021.855; e-mail: office@liviadent.ro 0733.045.855 sau pagina de Facebook.

(w100) Dermavital Pentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322. 40.04

(w100) Mirador Confecţii şi produse tricotate pentru femei, bărbaţi şi copii. Lunar sunt produse peste 75.000 de haine, branduri franceze medium-high quality. Contact:office@tanex.ro sau pe pagina de Facebook. Număr de contact: 021.421.02.16


10:00 Agrostrategia

Producător Vlad Macovei

10:50 Smart Diaspora

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, v-am invitat să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

 

#tvri