loader
Foto

Galerie foto

Destinaţia Câmpulung Muscel, judeţul Argeş, la TVR Internaţional

Liviu Ţâroiu, primar Câmpulung Muscel, Alexandru Oprea, director Muzeul Municipal Câmpulung, şi Dumitru Grecu, preşedinte Asociaţia de Turism Transfăgărăşan, au fost invitaţii lui Sorin Burtea, marţi, 29 noiembrie, la TVR Internaţional, de la ora 21.30.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Li s-a alăturat, prin telefon, Maria Grapini, europarlamentar, şi Marilena Stoian, preşedinte fondator ANTREC.

În această ediţie, vă invităm pe plaiuri argeşene, cu punct de plecare oraşul Câmpulung Muscel. Nu este deloc întâmplătoare alegerea noastră pentru că vorbim despre localitatea care timp de aproape 4 decenii a fost principalul centru politic şi administrativ al statului, fiind reşedinţă de scaun a domnitorilor români.

De la sediul Primăriei, pe Bulevardul Pardon, la bisericile Sf. Iacob – Bărăţia, la bustul domnitorului Negru Vodă şi Mănăstirea cu acelaşi nume şi nu în ultimul rând trecând pe la Casa de Cultură Tudor Muşatescu şi Grădina Publică, toate vorbesc de vremuri demult apuse.

(w882) Mansoleu

Oferta turistică nu se opreşte aici. Împrejurimile oraşului ascund alte locuri ce aşteaptă să fie descoperite. Mausoleul de la Mateiaş, Mănăstirea Nămăieşti sau Cheile Dâmbovicioarei, Transfăgărăşanul sau Parcul Naţional Piatra Craiului sunt alte obiective turistice.

(w882) Manastirea

Aşadar, relief deosebit, posibilităţi de investiţii şi nu în ultimul rând o bogată moştenire culturală şi religioasă - Argeş, România.

Emisiunea „Investiţi în România!-Euroeconomia” este difuzată în direct la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR MOLDOVA.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!


17:00 Interviu cu Şerban Foarţă

Prezintă Călin Andrei Mihăilescu

Realizat de Universitatea de Vest din Timişoara

(redifuzare)

17:50 Secolul 22

Producător Bogdana Pascal

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri