loader
Foto

Despre partajul judiciar, luni la "Avocatul dumneavoastră"

Luni, 6 mai, de la ora 21.30, la TVR Internațional, Angela Avram vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră", alături de invitații săi, avocații Dan Laurentiu Stoicescu și Diana Dauphin-Lazăr.

 

Angela Avram
Avocatul dumneavoastră

Avocatul Dan Laurențiu Stoicescu va oferi informații despre partajul judiciar, explicându-le telespectatorilor toate detaliile necesare într-o astfel speță. Cei care sunt coproprietari pe anumite bunuri și caută să devină proprietari exclusivi își pot împărți bunurile respective prin partaj. Dacă ei se înțeleg asupra împărțelii, partajul se poate face printr-un simplu act la notar.

Însă, dacă nu se înțeleg, cazul merge în instanță, unde se face partajul judiciar. Nu există un termen-limită pentru efectuarea partajului, iar regula principală e că bunurile se împart în natură, în măsura în care e posibil. Hotărârea de partaj are titlu executoriu, conform procedurii civile.

Tot în ediția de luni, Diana Dauphin-Lazăr va explica pe larg care este procedura de cumpărare a unui cabinet medical în Franța.

2:00 Antidot la uitare (R)

*Grigore Moisil

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)

2:30 5 x 5 minute de istorie cu Adrian Cioroianu (R)

*Ep. 112-116

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)
 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri