loader
Foto

Galerie foto

Delicii româneşti la Montreal….la Patiseria Angelica, miercuri la “Lumea şi noi”

Miercuri, 11 februarie, de la ora 20.30, TVR Internaţional v-a invitat în universul dulce creat de doi români în Canada.

 

Lumea şi noi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Cine sunt românii care au ales să-şi trăiască viata pe alt continent, vorbind acum despre Canada şi a căror poveste ar putea să fie un exemplu încurajator pentru ceilalţi? Doi dintre ei sunt Angelica şi Dragoş Lazăr, s-au altfel spus - Patiseria Angelica….o poveste de succes din Montreal. Poveste pe care proprietarii ei visează să o ducă mai departe, şi visând să o transforme într-un “brand” renumit.

Prăjiturile, făcute cu deosebită pricepere de Angelica, au răspuns dorului românilor pentru gustul de acasă, acesta fiind principalul atu al cofetariei. Pe lângă talentul culinar al patroanei şi a echipei sale, a contat şi ambianţa extrem de caldă pe care gazdele o oferă oricărui client care le trece pragul.

(w882) Cofetăria

La doar 5 ani de la înfiinţare, Patiseria Angelica reprezintă un “brand” românesc care prinde rădăcini din ce în ce mai puternice in Montreal.

Patiseria reprezinta un loc important pentru comunitatea romaneasca de aici, astfel ca de-a lungul timpului a fost vizitată de diverse personalităţi, care sunt acum imortalizate în fotografii aflate la loc de cinste pe peretele magazinului.

(w882) Cofetăria

Un reportaj de Roxana Amzăr.

Un nou sezon "Lumea şi noi", din 6 octombrie 2014! Fii mândru de românii pe care ţi-i prezintă TVR Internaţional!

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

23:40 Monocrom

Producător Ionela Gogoţ Studioul teritorial Timişoara

0:05 Secolul 22

Producător Bogdana Pascal

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri