loader
Foto

Premiu la Gala de Excelență pentru Românii din Comunităţile Istorice

Emisiunea "Corespondent TVR Internațional" a fost premiată la Gala de Excelență pentru Românii din Comunităţile Istorice, eveniment organizat de Institutul Cultural Român.

 

A doua Românie

Producătorului Liliana Văduva si echipei sale li s-a acordat „Premiul pentru activitatea desfășurată în beneficiul românilor de pretutindeni și pentru păstrarea și promovarea identităţii naţionale și a valorilor culturale româneşti”.

(w882) Gala Diplo

Emisiunea ”Corespondent TVRi” moderată de Corina Dobre abordează subiectele de actualitate şi de interes din şi pentru comunităţile româneşti din jurul granițelor țării și din diaspora.

(w882) Gala diplo

Echipa emisiunii, jurnaliștii Ștefania Țene, Virginia Ghiță, Lucian Băbeanu și documentaristul Lucia Zamfir, face punți între românii care trăiesc dincolo de graniţe şi care nu-şi uită rădăcinile.

(w882) Gala diplo

Oameni de cultură, jurnaliști, tineri implicaţi activ în promovarea românismului și a limbii române în Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Bulgaria, Albania, Ungaria au fost premiați pe scena Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București.

(w882) Gala diplo

Emisiunea "Corespondent TVRi" se difuzează în fiecare joi, la ora 21.30.

***

Emisiunea poate fi urmărită pe TVR+ şi pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

6:20 Regatul Sălbatic

*Sezon 12 Episodul 1

Producător Mihai Enea

6:55 Imnul României

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri