loader
Foto

Premiu la Gala de Excelență pentru Românii din Comunităţile Istorice

Emisiunea "Corespondent TVR Internațional" a fost premiată la Gala de Excelență pentru Românii din Comunităţile Istorice, eveniment organizat de Institutul Cultural Român.

 

A doua Românie

Producătorului Liliana Văduva si echipei sale li s-a acordat „Premiul pentru activitatea desfășurată în beneficiul românilor de pretutindeni și pentru păstrarea și promovarea identităţii naţionale și a valorilor culturale româneşti”.

(w882) Gala Diplo

Emisiunea ”Corespondent TVRi” moderată de Corina Dobre abordează subiectele de actualitate şi de interes din şi pentru comunităţile româneşti din jurul granițelor țării și din diaspora.

(w882) Gala diplo

Echipa emisiunii, jurnaliștii Ștefania Țene, Virginia Ghiță, Lucian Băbeanu și documentaristul Lucia Zamfir, face punți între românii care trăiesc dincolo de graniţe şi care nu-şi uită rădăcinile.

(w882) Gala diplo

Oameni de cultură, jurnaliști, tineri implicaţi activ în promovarea românismului și a limbii române în Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Bulgaria, Albania, Ungaria au fost premiați pe scena Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București.

(w882) Gala diplo

Emisiunea "Corespondent TVRi" se difuzează în fiecare joi, la ora 21.30.

***

Emisiunea poate fi urmărită pe TVR+ şi pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

7:00 Universul credinţei

Prezintă Andrei-Victor Dochia

Jurnalişti: Paula Tăbîrcă, Lucia Toader, Ileana Gaiţă, Răzvan Bucuroiu, Corneliu Vlad Matache, Ciprian Dumea şi Daniel Vistorovschi

Producător Andrei-Victor Dochia

8:20 Discover Romania

Producător Diana Ilica

 
Eveniment TVRi: Taberele ARC 2024

Eveniment TVRi: Taberele ARC 2024

publicat: vineri, 06 septembrie 2024

Munţi, păduri, râuri, mânăstiri, muzee, cântece şi dansuri, dar mai ales oameni primitori, comuniune, emoţie. Toate acestea devin amintiri de ...

Angela Avram: „În Televiziunea Română am reuşit să fac emisiuni pe care chiar le-am iubit şi cred că telespectatorii simt acest lucru.”

Ce teme juridice îi preocupă pe românii din ţară şi din străinătate? Cum putem gestiona problemele de această natură? Intrăm în culisele ...

Sedentarismul şi durerile lombare

Sedentarismul şi durerile lombare

publicat: joi, 05 septembrie 2024

Când petrecem mai mult de 6 ore pe zi în șezut sau întins, fără mișcare fizică în viața cotidiană, avem un comportament sedentar. De-a lungul ...

 

#tvri