loader
Foto

Galerie foto

Copilărie fără frontiere, sâmbătă la TVR MOLDOVA

Sâmbătă, 4 iunie, de la ora 10.30, TVR MOLDOVA transmite concertul de la Teatrul de Revistă “Ginta Latină”, care a avut loc cu ocazia zilei de 1 Iunie.

 

De 1 Iunie, TVR MOLDOVA şi Teatrul de Revistă „Ginta Latină”, i-au invitat pe toţi cei cu suflet de copil, indiferent de vârstă, la concertul COPILĂRIE FĂRĂ FRONTIERE.

Evenimentul, organizat de Ziua Internaţională a Copilului, este dedicat elevilor din gimnaziile şi liceele româneşti din stânga şi din dreapta Nistrului: Tiraspol, Grigoriopol, Râbniţa, Tighina, Roghi, Corjova, Bălţi.

La concert am petrecut cu veselie, cântece, magicieni și invitaţi speciali ca Anişoara Puică și Mihai Ciobanu. Au fost şi daruri – organizatorii și Clubul Rotary Chișinău au donat carte românească bibliotecilor românești din regiunea transnistreană, iar fiecare copil din sală s-a bucurat de dulciuri de la TVR MOLDOVA.

(w882) Copilărie

***

Urmăriţi concertul LIVE pe TVR+

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal *Ştiri

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

8:50 Diasporadar

Producător Raluca Tudor

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

În Săptămâna Patimilor, la „Investiţi în România!”, am ales o temă deosebită: turismul religios, pelerinaj pentru suflet. Emisiunea s-a difuzat ...

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvri