loader
Foto

„Un doctor pentru dumneavoastră”: Cel mai bun medicament ești chiar tu

„Un doctor pentru dumneavoastră” v-a propus să revedeţi la TVR Internaţional şi online pe TVR+, în perioada 30 august - 2 septembrie, de la ora 19:00, cum ne raportăm la noi și la ceilalți prin a renunța să ne sacrificăm mereu.

 

Măriuca Mihăilescu

Luni, 30 august

Recomandările invitaților noștri, dr. Ştefan Stângaciu, medic specialist medicină de familie, preşedintele Societății Române de Apiterapie, preşedintele de onoare al Societății Germane de Apiterapie și dr. Mirela Grigorescu, medic specialist psihiatrie, psihoterapie și sexologie, cu competențe în micronutriție și fitoterapie din Franța, vizează activarea capacitățile noastre interioare nebănuite și cum ne raportăm la noi și la ceilalți prin a renunța să ne sacrificăm mereu pentru cei din jur. Îi putem ajuta pe cei din jur doar dacă noi suntem sănătoși.

(w882) stefan

(w882) un doctor

(w882) mirela

Marţi, 31 august

Psihologul clinician Ligia Moise împreună cu dr. Flavia Cardaș, psihoterapeut, doctor în psihologie din Danemarca, ne recomandă ce putem face pentru a ne bucura de viaţă. Starea de bine este un proiect  pentru care fiecare dintre noi ar fi indicat să îşi facă planul şi să îl îndeplinească.

(w882) flavia

(w882) prihiolog

Miercuri, 1 septembrie

Dr. Dorin Munteanu, medic primar dermatologie–alergologie în Germania și în România, ne vorbeşte despre prevenirea și tratarea afecțiunilor virale ale pielii. Pielea ne protejează de bacterii, virusuri, reglează temperatura corpului și poate fi afectată de infecții cum ar fi veruci, varicelă, herpes, zona zoster și lista poate continua.

(w882) doctor

(w882) un doctor

Joi, 2 septembrie

Invitații ediției, prof. dr. Adrian Restian, membru al Academiei de Științe Medicale, vicepreședintele Asociației Medicale Române și dr. Andreea Moldovan, medic primar boli infecțioase și specialist epidemiolog, ne propun o pledoarie pentru evitarea abuzului de antibiotice, pentru igienă și respectarea regulilor de către noi toți, pentru protecția tuturor.

(w882) dr andrian

(w882)

(w882)

***

Moderator Măriuca Mihăilescu

Producător tv:  Monica Ancuța

Edițiile emisiunii pot fi urmărite online pe TVR+.

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Hofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.:Tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

(w100) DermavitalPentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04, (+4)0731.871.968.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro . Telefon: (+4) 0751.136.412.

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)

3:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri