loader
Foto

Galerie foto

”Dăruiește Românie!” - Ambasadorul Copiilor de Pretutindeni

Emisiunea prezentată de Carmen Târnoveanu, ”Dăruieşte Românie!”, pe care telespectatorii români din străinătate o urmăresc de 6 sezone, în fiecare vineri, de la ora 21.00, la TVRi, este Ambasadorul Copiilor de Pretutindeni.

 

Carmen Târnoveanu
Dăruiește Românie!

Dăruiește Românie! și World Vision, împreună pentru fapte bune!

Emisiunea prezentată de Carmen Târnoveanu, ”Dăruieşte Românie!”, pe care telespectatorii români din străinătate o urmăresc de 6 sezone, în fiecare seară de vineri, de la ora 21.00, la TVR Internaţional, este Ambasadorul Copiilor de Pretutindeni.

În parteneriat cu Fundaţia World Vision, emisiunea Dăruiește Românie! vă invită la fapte bune, printr-o campania de strângere de fonduri, care se va concretiza în burse de studiu pentru a-i ajuta pe copiii din medii defavorizate să meargă la școală.

Astfel, în fiecare emisiune, veţi cunoaşte copii excepţionali, beneficiari ai programului „Vreau în clasa a 9-a”, program educaţional derulat de Fundatia World Vision de 12 ani, de la care vom afla cele mai emoţionante poveşti despre ambiţie, perseverenţa, reusită.

Acești copii buni și talentați, cu pasiuni precum arta plastică, teatrul, muzica, dansul sau atletismul, provin din comunități sărace din mediul rural, acolo unde a merge la liceu nu depinde doar de note, ci mai ales de lucruri precum situația financiară a familiei sau distanța până la școală.

Destinele acestor copii depind de susţinerea noastră, români de peste tot din lume. Doar cu sprijinul nostru şi neapărat prin investiţia noastră în educaţie, astfel de copii pot spera la un viitor mai bun.

Suntem onoraţi şi bucuroşi să fim parte a acestui proiect educaţional, care încurajează şi susţine tânăra generaţie. Copiii sunt darul cel mai de preţ, cei în care avem datoria să investim şi pe care trebuie să-i ocrotim, declară Carmen Târnoveanu, prezentatoarea emisiunii „Dăruieşte Românie!”. Îi invităm alături de noi pe românii de pretutindeni, pentru că viitorul nostru depinde de educaţia copiilor de astăzi, adaugă Carmen Târnoveanu.

Artiștii României vor urca pe scena emisiunii Dăruiește Românie! pentru a pleda, prin muzică, prin artă pentru educație, devenind, astfel, ambasadori ai binelui, ambasadori ai copiilor de pretutindeni.

Ne-am îndreptat speranțele către Televiziunea Română, prin canalul TVR Internațional știind că publicul acestui post, respectiv românii din afara granițelor, este totodată și unul dintre susținătorii programelor noastre de ajutorare a copiilor din comunitățile defavorizate de la sate”, declară Mihaela Nabăr, director executiv al World Vision România. „Suntem încântați de deschiderea pe care am întâlnit-o din partea Societății Române de Televiziune pentru a le oferi cât mai multor copii merituoși, dar săraci, o șansă în plus la educație, pentru a rupe cercul vicios al sărăciei în care se zbat, de generații întregi, prea multe familii din mediul rural. Suntem convinși că grație acestui parteneriat vom reuși să ajutăm și mai mulți copii.

Sezonul 6 al emisiunii Dăruiește Românie! vă prezintă spectacolul unei Românii în care faptele bune joacă rolul principal. Așadar, vă aşteptăm în fiecare săptămână, vineri, de la ora 21.00, să Dăruiţi Românie! Este nevoie de fiecare dintre noi! Fiecare separat şi toţi împreună să aşezăm o cărămidă la temelia formării unui tânăr.

(w882)

Accesaţi www.worldvision.ro pentru a afla cum puteţi face parte din echipa binelui și astfel, să Dăruiți Românie!

 

14:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă: Loredana Iordache, Andra Soceanu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Translator mimico gestual Laura Ioana

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

14:45 Discover Romania

Producător Diana Ilica

 
Cel de-al treilea sezon „Biografii necesare”, la TVR Cultural și TVR Internațional. Ileana Ploscaru Panait: Vom cunoaște oameni pentru care arta este un destin

În cel de-al treilea sezon al emisiunii „Biografii necesare”, artista vizuală Ileana Ploscaru Panait îi invită pe telespectatori să descopere ...

Întoarcerea diasporei influenţată de dezvoltarea ţării

Marți, 26 martie, de la ora 21:00, s-a transmis în direct la TVR Internațional o ediție "Investiți în România!" despre necesarul de forță de ...

Medicina holistică, ştiinţa viitorului

Medicina holistică, ştiinţa viitorului

publicat: marţi, 26 martie 2024

Marți, 26 martie, de la ora 19:00, v-am invitat să urmăriți în direct o ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre medicina holistică și ...

 

#tvri