loader
Foto

Business de top, la "Investiţi în România!"

Karl Hainz Henning, director financiar Ford România şi acad. Ştefan Manea, director general HOFIGAL Bucureşti, au fost invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, 25 mai, la TVR Internaţional, de la ora 21.30.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Editia este disponibila online pe TVR+.

HOFIGAL
din Capitală este locul unde se scrie, din 1990, o poveste frumoasă, cu produse exclusiv naturale. Experienţa câştigată în toţi aceşti ani a dus la dezvoltarea unei adevărate industrii, iar societatea este reprezentativă pentru domeniu. Mărturie stau sutele de articole născute din ideile inovatoare ale cercetătorilor firmei care au obţinut numeroase premii la Bruxelles, Geneva, Bucureşti. Portofoliul este format din plante medicinale şi aromatice, produse farmaceutice, suplimente alimentare, cosmetice şi substanţe active, aflate sub formă de: comprimate obişnuite sau acoperite, capsule cu conţinut solid sau lichid, diverse soluţii, creme şi geluri. Echipa înseamnă peste 400 de angajaţi. Investiţiile au depăşit 3 milioane de euro.

Relaţiile dintre România şi gigantul american FORD datează din 1931, când societatea deschidea o firmă de vânzări şi o uzină în ţara noastră, închise ulterior, în 1946. După 62 de ani, în 2008, concernul revine în ţara noastră, de această dată la Craiova. Compania americană a reprezentat una dintre cele mai mari investiţii străine din istoria României: peste 1 miliard de euro, o infrastructură nouă, tehnologii şi roboţi de ultimă generaţie. Demararea producţiei noului B-MAX în iunie 2012 şi motorul EcoBoost de 1 litru au anunţat intrarea fabricii din Cetatea Băniei în marea familie a corporaţiei americane. Uzina doljeană este puternic robotizată, fiind una dintre cele mai moderne ale firmei pe acest continent. Societatea a anunţat recent o altă investiţie - 200 de milioane de euro meniţi să sprijine construcţia modelului EcoSport, un SUV de mici dimensiuni, realizat acum în afara Europei şi care, de anul viitor va ajunge pe liniile de asamblare din Capitala Olteniei.

Emisiunea “Investiţi în România!-Afaceri de succes” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR Moldova.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

20:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

*Sport (montaj)

*Meteo (montaj)

20:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, se discută despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri