loader
Foto

Galerie foto

Brigada Diverse, de Crăciun la TVR Internaţional

Pe 26 şi 27 decembrie, de la ora 13.00, vă dăm întâlnire, la TVR Internaţional, cu cele mai îndrăgite personaje ale comediei româneşti: Gogu, Trandafir, Patraulea şi trio-ul poliţist: plutonierul Căpşună, căpitanul Panait şi sergentul Cristoloveanu.

 

Filmul românesc la TVRi

Pe 26 decembrie, în cea de-a doua zi de Crăciun, imediat după prânz, Brigada Diverse intră în alertă după ce deschide două anchete aparent banale.

Căpitanul Panait, plutonierul Căpşună, sergentul Cristoloveanu şi câinele Costel - pe scurt, Brigada Diverse - anchetează două cazuri de furt.

Dar lucrurile se complică în momentul în care pistele duc către o adevărată reţea de infractori. Printre aceştia se numără şi vestitul "trio" format din Gogu, Trandafir şi Patraulea, ale căror încercări de a scăpa din situaţii dificile sunt pline de un comic irezistibil.

În cea de-a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie, tot de la ora 13.00, Brigada Diverse ajunge şi la munte şi la mare, tot în căutare de răufăcători.

Acelaşi trio poliţist pleacă în urmărirea unei reţele periculoase de traficanţi de droguri şi recuperarea unei icoane valoroase, făcătoare de minuni.

Dar ce să vezi, drumurile li se întâlnesc din nou cu cei trei hoţi, iar icoana nu poate face nicio minune pentru Gogu, Trandafir şi Patraulea, care o încurcă şi de data asta cu vigilenta Brigadă Diverse.

Ambele filme sunt regizate de Mircea Drăgan şi au fost produse în 1971, avându-i în rolurile principale pe unii dintre cei mai mari actori români: regretatul Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Sebastian Papaiani etc.

Nu rataţi o porţie sănătoasă de râs, de Crăciun, la TVR Internaţional şi live pe TVR+.

Ce alte filme mai puteţi urmări de sărbători la TVR Internaţional aflaţi AICI.

***

Filmele pot fi urmărite și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

15:30 Punctul critic

Prezintă Bogdan Muzgoci

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik, Raluca Alecu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Producător Florenţa Dăscălescu

16:50 Secolul 22

Producător Bogdana Pascal

 
 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

„Biografii necesare”. Costel Iacob: Eu m-am eliberat de volum şi am lucrat cu lumina. Pentru mine, sculptura nu este doar formă, ci şi mişcare, goluri, umbre, aer

La „Biografii necesare”, artista vizuală Ileana Ploscaru Panait discută cu sculptorul Costel Iacob: la TVR Cultural, duminică, 28 aprilie, iar la ...

 

#tvri