loader
Foto

”Avocatul dumneavoastră”: Răspunderea penală pe timp de pandemie

Luni, 19 octombrie, de la ora 21:00, la TVR Internațional și online pe TVR+, ”Avocatul dumneavoastră” v-a adus informații despre pensia comunitară, despre răspunderea penală pe timp de pandemie și despre practica judiciară în ceea îl privește pe succesor.

 

Angela Avram
Avocatul dumneavoastră

Pe parcursul edițiilor, încercăm să abordăm temele care stârnesc cel mai mare interes în rândul telespectatorilor și să intrăm în legătură directă cu cei mai fideli colaboratori.

Iată subiectele și invitații ediției din 19 octombrie:

  • Pensia comunitară
Invitat: Daniel Baciu, președintele Casei Naționale de Pensii Publice
  • Răspunderea penală pe timp de pandemie
Invitat: Doru Cosmin Ursu, avocat
  • Info: Despre practica succesor

Invitată: Carmen Madlen Nedea, avocat

***

“Avocatul dumneavoastră” este emisiunea în care membrii diasporei române află detalii despre aplicarea sau modificarea legilor din România. Specialiști și reprezentanți de seamă ai domeniilor puse în discuție răspund atât la întrebările telespectatorilor, cât şi la cele ale moderatoarei.

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

***

Producător: Angela Avram

5:00 Prezenţe româneşti (R)

*Episodul 8

Ion Stoica este profesor de Știinta calculatoarelor la Universitatea Berkeley de 23 de ani, fondator al companiei Databricks, cel mai dezvoltat proiect open-source de gestionare a volumelor mari de date, singura platformă software care combină datele cu inteligenţa artificială. Compania l-a propulsat în topul Forbes ca al patrulea cel mai bogat român din lume, cu o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari.

Este specializat în sisteme IA, cloud computing, rețele, Big data, design de algoritmi și sisteme de securitate.

Director la Sky Computing Lab, cofondator Anyscale (2019), Databricks (2013) și Conviva Networks (2006). Este autorul a peste 100 de lucrări peer reviewed. Este membru de onoare al Academiei Române. A primit mai multe premii, printre care Mark Weiser Award (2019), SIGOPS Hall of Fame Award (2015).

Databricks, compania lansată în 2013, permite gestionarea volumelor mari de date prin aşa-numită arhitectură lakehouse, fiind singura platformă software care combină datele cu Inteligenţa artificială. În 2022, compania era evaluată la 38 de miliarde de dolari.

Realizator şi moderator Marian Voicu

(Reluare)

5:30 Istorii de bun gust (R)

Realizator Camelia Moise

Producător Larisa Avram

(Reluare)
 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

"A doua Românie", cu Sînziana Mircea

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Joi, 18 aprilie, de la ora 21:00, la "A doua Românie", pe TVR Internațional, v-am invitat să urmăriţi un amplu interviu cu Sînziana Mircea, ...

Maria Cîrneci, aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1

Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim cei 45 de ani de cântec ai artistei împreună cu Mioara Velicu, Ionuţ Fulea, Cornelia şi Lupu Rednic, precum ...

 

#tvri