loader
Foto

"Avocatul dumneavoastră": despre apărarea proprietății private

Angela Avram a adus în atenția dumneavoastră specialiști care au dezbătut noi subiecte de interes, cu implicații legislative, luni, 5 aprilie, ora 21.00.

 

Angela Avram
Avocatul dumneavoastră

Dan Laurentiu Stoicescu, avocat, a vorbit despre apărarea proprietății.

Dreptul de proprietate privată este definit ca dreptul principal care conferă titularului său atributele de posesie, folosință și dispoziție asupra bunului apropriat în formă privată, atribute care pot fi exercitate în mod absolut, exclusiv și perpetuu, cu respectarea limitelor materiale și a limitelor juridice.

Poate fi titular al dreptului de proprietate privată atât o persoană fizică, cât și o persoană juridică, inclusiv statul. În cazul în care însă statul deține bunuri cu titluri de proprietate privată, acestea sunt supuse aceluiași regim juridic ca bunurile aflate în proprietatea oricărei alte persoane.

Măsurile de relaxare luate de Marea Britanie în contextul pandemiei au fost aduse în fața dumneavoastră de către avocatul Remus Robu.

Detalii despre pensia comunitară am aflat de la Daniel Baciu, Președintele CNP.

Rubrica INFO a fost centrată pe procedura de divorț în Spania și invitata acesteia a fost Ramona Maria Bodescu, avocat.

***

Emisiunea poate fi urmărită și online pe TVR+.

***

Avocatul dumneavoastră” este emisiunea în care membrii diasporei române află detalii despre aplicarea sau modificarea legilor din România. Invitaţii, specialişti şi reprezentanţi de seamă ai domeniilor puse în discuţie răspund atât la întrebările telespectatorilor, cât şi la cele ale moderatoarei Angela Avram.

Producător: Angela Avram

 

2:00 Antidot la uitare (R)

*Edmond Deda

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)

2:30 5 x 5 minute de istorie cu Adrian Cioroianu (R)

*Ep. 107-111

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)
 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri