loader
Foto

Aventuri și dramă, în weekend, la TVRi

La TVRi și TVR3, f ilmele românești, " Braţele Afroditei " și " Pepe şi Fifi " , sâmbătă, 20 iunie, și duminică, 21 iunie, de la ora 23.00.

 

Filmul românesc la TVRi

"Braţele Afroditei" - sâmbătă, 20 iunie, ora 23.00

„Cooperarea ”frăţească” dintre muncitorii şi tehnicienii marocani şi români, care construiesc împreună noul port Nador la Marea Mediterană, este tulburată de acţiunea unor gangsteri internaţionali, traficanţi de obiecte arheologice, care vor să sustragă, în folos propriu, comorile antice scoase întâmplător la iveală de pe fundul mării de către constructori. Poliţia marocană desluşeşte iţele încurcate ale afacerii, colaborând şi cu o echipă de specialişti, arheologi aduşi tocmai din România.” – Bujor T. Râpeanu (”Filmat în România”, 2005, Ed. Fundației Pro)

România-Maroc, 1979

Regia: Mircea Drăgan

Scenariul: Ioan Grigorescu

Muzica: Ion Cristinoiu

Cu: Radu Beligan, Violeta Andrei, Mircea Albulescu, Larbi Dougmi, Dem Rădulescu

(w882) pepe si fi

"Pepe şi Fifi" - duminică, 21 iunie, ora 23.00

Doi fraţi, Pepe şi Fifi, speră să ajungă celebri într-o societate românească aflată în plină transformare după ieşirea din „epoca de aur”. Pepe speră să ajungă un mare boxer, dar atât el cât şi sora lui sunt prinşi în mrejele lumii interlope din care nu mai reuşesc să scape. Tinerii devin victimele unui sistem în care banul, compromisurile, minciuna şi ipocrizia sunt elementele normalităţii perverse a existenţei.

România, 1994

Regia: Dan Piţa

Cu: Irina Movilă, Cristian Iacob, Mihai Călin

11:00 Un doctor pentru dumneavoastră (R)

Moderator Ana Maria Ghiur

Jurnalist Lucian Băbeanu

Producător Monica Ancuţa

(Reluare)

12:00 Avocatul dumneavoastră (R)

Moderator Angela Avram

Jurnalist Aura Iosif

Producător Angela Avram

(Reluare)
 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, v-am invitat să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

 

#tvri