loader
Foto

Folclor vs. music-hall, la „Drag de România mea!”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 15.00 la TVR 2 v-am oferit în dar o ediție savuroasă „Drag de România mea!”, cu genuri variate, de la folclor, până la pop şi music-hall, cu artiști extrem de talentați.

 

Paul Surugiu - Fuego
Drag de România mea!

Astfel, prima echipă este formată din artiste iubite ale folclorului românesc, artiste care vin din zone diferite ale ţării. Le aplaudăm pe moldoveanca Daniela Condurache, pe mureşeanca Maria Butilă şi, desigur, pe munteanca Maria Cârneci.

(w882) Condurache

(w882) Butila

(w882) Carneci

Lor li se alătură trei solişti speciali, toti cu voci de aur – Marius Bălan, artist de musical al Secţiei de Revistă a Teatrului „Alexandru Davila" din Piteşti, Daniela Răduică de la Teatrul „Toma Caragiu" din Ploieşti şi Alexandra Crăescu, artistă de music-hall, personajul principal în piesa REBECCA, de la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian" din Bucureşti.

(w882) Raduica

(w882) Opereta

Avem și duete în premieră şi multe surprize cu ajutorul cărora veţi descoperi şase artiști capabili să facă față oricărei provocări.

(w882) Final

Paul Surugiu-Fuego ne-a pregătit și el daruri muzicale, alături de baletul condus de Florin Mariș și de trupa Supermarket.

„Cred că era nevoie, după aproape șase ani de existență a acestei emisiuni, de o schimbare. Și ne-am zis că ar fi interesant să-mi provoc invitații. Nu există mize și câștigători, poate doar pentru cei de acasă, care află lucruri noi, care se bucură să-i vadă pe artiștii preferați și în alte ipostaze, unii dintre ei nemaiavând ocazia până acum să arate că pot aborda și alte genuri sau că se pot juca pe mai multe plaje muzicale. Noi facem, din drag de România, divertisment decent, avem grijă la ceea ce se spune și se oferă publicului și încercăm să menținem calitatea care ne-a consacrat pe parcursul timpului și care ne-a adus aprecierea telespectatorilor.

(w500) Citat Fueg

Și mai avem o surpriză în acest sezon. În prima zi de Paşte, veți putea urmări​ la TVR 2, timp de patru ore, concertul folcloric „Drag de România noastră”, alături de Orchestra Fraţilor Advahov și de invitaţi de seamă din noua generaţie a folclorului românesc. Printre aceştia se află Nicoleta Voica, Iuliana Tudor, Andreea Haisan, Alexandru Brădăţan, Florin Boita, Ciprian Pop, Olguţa Berbec, Remus Novac, Marian Medregoniu, Paul Ananie, Oana Tomoiagă, Tudor Furdui Iancu, Alexandra Chira, Beatrice Băndoiu, Zorina Bălan, Gabriel Dumitru, Gabriel Nebunu, Mihaela Gurău şi Fetele din Botoșani! (Paul Surugiu Fuego)

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

***

(w882) Toti

Program de difuzare:

TVR2 - duminică, 21 aprilie, ora 15.00; vineri, 26 aprilie, ora 21.45

TVR Internațional - sâmbătă, 27 aprilie, ora 21.00, ora României

TVR MOLDOVA - sâmbătă, 27 aprilie, ora 21.00, ora României

17:00 Puternici, împreună

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

17:55 VideoART

Realizator şi producător Ileana Ploscaru Panait

 

"Năpasta", film românesc la TVR Internațional

publicat: vineri, 24 mai 2024

Sâmbătă, 25 mai, de la ora 23:30, urmărim drama "Năpasta", ecranizare din 1982 a piesei de teatru cu acelaşi titlu de Ion Luca Caragiale. ...

Oportunităţi şi provocări în industria IT

Oportunităţi şi provocări în industria IT

publicat: marţi, 21 mai 2024

O nouă ediție "Investiți în România!" este difuzată în direct la TVR Internațional, marți, 21 mai, de la ora 21:00.  

Tratamentul minim-invaziv al monturilor

Tratamentul minim-invaziv al monturilor

publicat: marţi, 21 mai 2024

O nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" este difuzată în direct, marți, 21 mai, de la ora 19:00, la TVR Internațional.

 

#tvri