loader
Foto

Ambasadorul Andrei Popov vine joi, la „Punctul pe AZi”

Joi, 28 aprilie, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA şi vineri, 29 aprilie, de la ora 9:00, la TVR Internaţional, Vasile Munteanu a dezbătut cele mai importante subiecte din actualitate, la „Punctul pe AZi”.

 

Vasile Munteanu
Punctul pe AZi

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Pe 28 aprilie, la Punctul pe AZi, discutăm cu diplomatul Andrei Popov, actualul ambasador al Republicii Moldova în Austria și prin cumul în Slovacia. Fost membru al Consiliului Național Politic al PDM, el a fost şi deputat în Parlamentul Republicii Moldova, iar din noiembrie 2009 până în august 2013, a deținut funcția de viceministru al afacerilor externe al Republicii Moldova responsabil de cooperarea bilaterală și organizațiile internaționale.

În ediţia de joi, vom încerca să aflăm planurile de viitor ale domniei sale, vom analiza cele 100 de zile ale activității Guvernului Filip, dacă are pretenții prezidențiale, în ce relații a rămas cu liderii formali și informați ai PDM și în ce relații se află cu liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.

**

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

***

Emisiunea poate fi urmărită pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

 

12:00 A doua Românie (R)

La A doua Romanie, vorbim despre rezilienţă, despre echilibrul interior şi despre creativitate. Vă aducem în atenţie o poveste de viaţă impresionantă şi motivaţională, a unei persoane remarcabile, care reuşeşte prin ceea ce face, să inspire foarte mulţi oameni, din ambele locuri cărora le aparţine: România şi Marea Britanie. A dezvoltat numeroase programe pentru membri comunităţii româneşti din Londra, este antreprenoare şi mentor în programe de dezvoltare personală. Despre această experiență impresionantă dar şi despre noile proiecte pentru care se află în România, dicutăm cu invitata noastră Veronica Costache.

Şi tot în această ediţie vorbim despre performanţa internaţională la cel mai inalt nivel, în contextul în care o echipă formată din 12 elevi de la Colegiul Naţional de Informatică "Tudor Vianu" din Bucureşti a câştigat Marele Premiu la Concursul Internaţional "National Space Society"-NASA Space Settlement Contest. Este pentru prima oară în ultimii 6 ani când o echipă din România câştigă Marele Premiu, iar elevii și profesoara lor au fost invitați să prezinte proiectul câștigător la Conferința Internațională de Dezvoltare Spațială din Los Angeles, California.

Prezintă Corina Dobre

Jurnalişti: Virginia Ghiţă şi Lucian Băbeanu

Realizator Corina Dobre

Producător Liliana Văduva

(Reluare)

13:00 Omul şi timpul (R)

*Scrisoarea celor 6

Redactor Diana Ilica

Producător Rafael Udrişte

(Reluare)
 
Film românesc la TVRi:

Dramă, inspirată din nuvelele "Moartea înghiţitorului de săbii", "Revoltă în port" de Alexandru Sahia şi din schiţa "Vine doamna şi domnul ...

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvri