loader
Foto

„Ambasadorii succesului”, o nouă campanie marca TVR MOLDOVA

TVR MOLDOVA a lansat pe 5 februarie campania „Ambasadorii succesului”, o serie de reportaje difuzate în fiecare vineri, la Telejurnalul de la ora 18.00.

 

TVR MOLDOVA - canalul Televiziunii Române din Republica Moldova – a lansat, începând cu data de 5 februarie a.c, campania „Ambasadorii succesului”, o serie de reportaje difuzate săptămânal, în fiecare zi de vineri, în cadrul Telejurnalului de la ora 18:00.

Acasă sau afară au o profesie pe care ar trebui să o înveţe mulţi dintre noi. Sunt un model pe care trebuie să-l urmăm şi să-l urmărim. De profesie învingători, basarabenii din diasporă sunt adevăraţi ambasadori ai Republicii Moldova în lume. Ne-au făcut de atâtea ori să rostim cu mândrie numele Republicii Moldova, în orice colţ al lumii, ne-au făcut mândri că suntem români. Acum, a venit rândul nostru să le arătăm recunoştinţă şi să le facem cunoscute poveştile”, declară jurnalistul TVR MOLDOVA Lilia Carauş – Ţurcanu, coordonatorul campaniei.

Ne vor împărtăşi din succesele pe care le-au trăit departe, dar şi din eşecurile care, între timp, s-au transformat în adevărate lecţii de viaţă. Fiecare destin merită să fie cunoscut. Pentru că, acasă sau în afară, basarabenii rămân uniţi de aceeaşi dragoste pentru vatră şi glia străbună.

Reportajele pot fi urmărite şi online, pe site-ul www.tvrmoldova.md, precum şi pe pagina de Facebook TVR MOLDOVA.

19:30 Prezenţe româneşti

*Mirabela Rusu şi Gabriel Blaj, SUA

Marian Voicu vă invită să îi cunoaşteţi pe Mirabela Rusu-lector la Universitatea Stanford şi pe Gabriel Blaj-cercetător la Universitatea Stanford, Acceleratorul Naţional SLAC.

Realizator şi producător Marian Voicu

(redifuzare)

20:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Claudiu Lucaci si Mihai Rădulescu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

*Sport (montaj)

*Meteo (montaj)

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri