loader
Foto

Iubeşte, dăruieşte şi iartă!

Luni, 24, joi, 27 şi luni, 31 decembrie, de la ora 18.30, la TVR Internațional, "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi trei ediţii în premieră, înregistrate.

 

Ana Maria Ghiur
Măriuca Mihăilescu

Prima este dedicată Naşterii Mântuitorului. Joi primim sfaturi pentru controlul emoţiilor. În ultima zi a anului, aflăm predicţii despre sănătate în anul 2019.

LUNI, 24 decembrie

prima parte: IUBEȘTE, DĂRUIEȘTE ȘI IARTĂ!

  • Invitat: prof.dr. PAVEL CHIRILĂ

partea a doua: ARMONIA DIN FARFURIE

  • Invitat: Alina Stoica, nutriționist și copiii, ajutoare de nădejde

Ediția specială de Ajun este încărcată de emoție, cu gânduri bune și frumoase pentru oameni, de la oameni. Vorbim despre tradiții de Crăciun, despre dăruire, iubire și iertare, despre armonia din farfurie, gust și culoare pentru sănătate. Filmările sunt realizate în 2 planuri: în studioul 12 al televiziunii Naționale, unde invitații ne-au oferit multe informații importante în timp ce copiii și-au exprimat creativitatea, dar și pe teren, acolo unde medicii țin în mâîni viața pacienților.

Moderator: ANA MARIA GHIUR

JOI, 27 decembrie

CONTROLUL EMOȚIILOR ȘI DEZVOLTAREA PERSONALĂ

Invitat: dr. CRISTIAN ANDREI, neuropsihiatru

În cele mai variate situații, fie ele triste sau optimiste, emoțiile ne controlează și ne influențează viața și sănătatea și cea mai bună cale pentru a le depăși este controlul lor, prin creșterea încrederii în propria persoană, în capacitățile fiecăruia dintre noi, prin o mai bună comunicare interumană, chiar și la distanță, prin dragoste, dăruire, înțelegere, oriunde ne-am afla. Pentru un stil de viață sănătos și optim, specialistul nostru va da câteva recomandări, tuturor românilor de pretutindeni, pentru găsirea acelor căi, cele mai potrivite, de a trece peste obstacolele vieții, pentru a micșora distanța dintre ei.

Moderator: MĂRIUCA MIHĂILESCU

(w882)

LUNI, 31 decembrie

2019 - ADEVĂR, CUNOAȘTERE, DREPTATE

Invitat: dr. TEODOR COLDEA, medic primar medicină sportivă, competență în acupunctură și medicină ayurvedică

„Nivelul emoțional și spiritual sunt la fel de importante pentru sănătate. Dacă microbii sunt respinși de sistemul imunitar, sentimentele vin din interior, unde nu avem atât de multe mijloace de apărare”, explică dr. Teodor Coldea.

Anul 2019, anul imunității și al dreptății, este anul în care ”suferă” plămânul și intestinul gros, într-un cuvânt: imunitatea.

Ce schimbări aduce 2019, anul Mistrețului de Pământ, cum gestionăm stările emoționale, cum învățăm să facem dreptate, cu inima, cu bucurie, ascultând, în același timp, rațiunea și intuiția pentru a lua deciziile optime, aflăm în această ediție specială.

Predicțiile anului 2019! Să facem ce e de făcut pentru o lume mai bună!

Moderator: ANA MARIA GHIUR

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Hofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

Servicii integrate. Vizite puține. Timp câștigat! Clinicile Dentare Dr. Leahu - tratamente stomatologice personalizate pentru adulți și copii, în oricare dintre cele 4 locații din București. Toate dispun de aparatură medicală inovatoare și specialiști pregătiți să rezolve chiar și cele mai complicate probleme dentare. Sănătatea ta orală este în cele mai pricepute mâini! Ne găseşti pe www.cliniciledrleahu.ro şi la numărul de telefon 0374. 475. 555.

(w100) Dermavital Pentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook:https://www.facebook.com/florariatrias.ro . Telefon: (+4) 0751.136.412.

11:30 5 x 5 minute de istorie cu Adrian Cioroianu

*Ep. 112-116

Realizator Irina Ifrimache

(redifuzare)

12:00 A doua Românie (R)

Prezintă Corina Dobre

Jurnalişti: Virginia Ghiţă şi Lucian Băbeanu

Realizator Corina Dobre

Producător Liliana Văduva

(Reluare)
 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

 

#tvri