loader
Foto

Afaceri de succes în energii regenerabile şi construcţii, la "Investiţi în România!"

Sebastian Enache, director dezvoltare MONSSON GROUP şi Marin Mândrilă, preşedinte MARI VILA au fost invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, 4 martie, la TVR Internaţional, de la ora 22.00.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Înfiinţat în 1997, Grupul Monsson activează din 2004 în domeniul energiilor regenerabile, cu un portofoliu de proiecte eoliene în România care totalizează 2.400 MW. Dintre acestea, se află în operare parcuri eoliene care însumează 1.000 MW. Cel mai cunoscut este cel de la Fântânele - Cogealac, construit de grupul CEZ, cu o putere de 600 de MW. Societatea și-a diversificat activitatea și a investit în sisteme fotovoltaice și electrice. Resursele financiare alocate sunt de aproximativ 200 de milioane de euro, însă activitățile conexe au atras finanțări de ordinul miliardelor de euro în România.

MARI VILA este o companie din Capitală care activează de peste 20 de ani în domeniul construcţiilor şi producţiei industriale. Din portofoliu fac parte lucrări de execuţie de cale de rulare pentru tramvaie, drumuri şi poduri, reţele de apă şi canalizare. Dacă la început activitatea se desfășura predominant în București, în ultimii ani compania s-a extins în Iași, Galați, Craiova, Ploiești. Au fost făcute investiţii, majoritatea din fonduri proprii, în tehnologii performante ce au permis intrarea în concurență cu jucători internaţionali. Mulţi dintre cei 250 de angajaţi lucrează în firmă de la înfiinţare.

Emisiunea “Investiţi în România!-Afaceri de succes” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR Moldova.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

10:50 Smart Diaspora

11:00 Un doctor pentru dumneavoastră (R)

Moderator Ana Maria Ghiur

Jurnalist Lucian Băbeanu

Producător Monica Ancuţa

(Reluare)
 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, v-am invitat să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

 

#tvri