loader
Foto

Afaceri cu tradiţie, la TVR Internaţional

Echipa „Investiţi în România! - Afaceri de succes” v-a invitat să revedeți ediția din 21 martie a acestui an, marţi, 18 iulie, la TVRi, de la ora 21:30. Invitații lui Sorin Burtea au fost Hristu Prevenda, director PREVI Bucureşti, şi Dorin Mirea, director general CERAMUS Argeş.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

„Investiţi în România! - Afaceri de succes” este de 16 ani în casele dumneavoastră prin intermediul TVR Internaţional. Deschidem un nou sezon cu poveştile a două investiţii din Bucureşti şi Argeş.

Înfiinţată în 1992, Previ este o companie 100% autohtonă, specializată în producţia saltelelor. Cu o echipă de 30 de angajaţi, la fabrica din Pipera se fac lucruri mari. Capacitatea este de 3.000 de bucăţi pe lună, în peste 40 de modele. Memory-Foam, Medicală profilată, Superortopedică, King Latex Memory, Aquagel, sunt câteva dintre acestea.

De la saltele moi sau "soft", medii din punctul de vedere al rigidităţii, numite şi "ortopedice", la cele dure, "superortopedice" sau "medicale", de grosimi şi dimensiuni diverse, destinate adulţilor şi până la cele pentru copii, toate articolele sunt comercializate prin reţeaua proprie de magazine, prin partenerii din oraşele mari sau online pe site-ul firmei.

Ceramus este o societate din Câmpulung Muscel înfiinţată în 1990. Principalul obiect de activitate îl reprezintă fabricarea cărămizilor. Modernizările repetate au fost realizate cu ajutorul surselor proprii de finanţare şi a celor 3 proiecte europene accesate cu succes, în valoare de 850.000 de euro. Liniile tehnologice moderne asigură o calitate ridicată a produselor.

De asemenea, firma argeşeană înseamnă şi o bază complexă, sportivă şi de agrement, întinsă pe aproape zece hectare, care cuprinde cinci terenuri de tenis, o pistă de jogging, o casă de oaspeţi, două lacuri populate cu peşte, zone plantate cu pini şi afini, un teren de fotbal, unul de minigolf, un spaţiu unde se pot organiza nunţi, datorită frumuseţii cadrului natural.

Emisiunea Investiţi în România! este difuzată în direct la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR MOLDOVA.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)

3:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula (R)

Producător Victor Dochia

(Reluare)
 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

"A doua Românie", cu Sînziana Mircea

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Joi, 18 aprilie, de la ora 21:00, la "A doua Românie", pe TVR Internațional, v-am invitat să urmăriţi un amplu interviu cu Sînziana Mircea, ...

Maria Cîrneci, aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1

Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim cei 45 de ani de cântec ai artistei împreună cu Mioara Velicu, Ionuţ Fulea, Cornelia şi Lupu Rednic, precum ...

 

#tvri