loader
Foto

Actualitatea de peste Prut, la “Punctul pe AZi”

Miercuri, 8 iunie, de la ora 21.00, la TVR MOLDOVA şi joi, 9 iunie, de la ora 9.00, la TVR Internaţional, Vasile Munteanu şi invitatul său au analizat parcursul Republicii Moldova şi au facut proiecţii pentru viitor.

 

Vasile Munteanu
Punctul pe AZi

Editia este disponibila online pe TVR+.

Pe 27 august, Republica Moldova va marca 25 de ani de independență. De unde am pornit, unde suntem și încotro mergem, vom încerca să aflăm de la fostul premier al R. Moldova, Valeriu Muravschi.

Vom discuta, la “Punctul pe AZi”, cu fostul șef al Cabinetului de Miniștri despre situația social-economică și politică din stânga Prutului și vom analiza inclusiv șansele autorităților de la Chișinău de a repune republica pe făgașul ireversibil al dezvoltării și integrării europene.

Valeriu Muravschi a deținut funcția de prim-ministru în perioada 28 mai - 1 iulie 1992.

**

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+

23:45 Monocrom

*Studioul teritorial Timişoara

Producător Ionela Gogoţ

0:10 Istorii cu tâlc

*Nicolae Gribincea: “Omul de artă nu este preţuit”

“Eu ştiu ce am de făcut, fac asta cu mare drag și spectatorul simte. Starea de spirit pe care o ai şi o transmiţi este foarte importantă.” Este crezul cântăreţului Nicolae Gribincea, invitat la Istorii cu tâlc.

Nicolae Gribincea: “Eu cred ca lumea nu înțelege corect elementul Dumnezeiescului. Sentimentul religiosului te aduce cu picioarele pe pamant. Sunt un om al pământului, viaţa de la ţară are o altă prioritate.”

Nicolae Gribincea: “Modestia noastră ne joacă festa. Conștientizez că această modestie ne pune frâu la alte lucruri. Bussines pot face mulţi, dar a fi un artist veritabil nu toată lumea poate.”

Moderator Anatol Guzic

Producător Adriana Goraş

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 veți putea urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...

 

#tvri