loader
Foto

A doua Românie: despre carieră și succes

Joi, 8 iulie, de la ora 21:00, Corina Dobre și echipa emisiunii „A doua Românie" v-a invitat să revedeți o ediție despre performanțele românilor aflați dincolo de granițele țării.

 

Corina Dobre
A doua Românie

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În ediția din această săptămâna, Corina Dobre vă aduce în atenție performanțele internaționale ale unui profesionist român din Mexic.

(w882) ciprian ar

Doctor în arheologie, profesorul Ciprian Ardelean este cercetător la Departamentul de Antropologie al Universității din Zacatecas și cercetător asociat al Universității din Toronto, Canada.

A devenit cunoscut în toată lumea după ce echipa din care a făcut parte a efectuat cercetări în Peștera Chiquihuite, din centrul Mexicului, de unde a adus probe privind prezența oamenilor pe continentul american mult mai devreme decât se știa până acum. Noile descoperiri, contribuind la rescrierea preistoriei Americii Latine.

(w882) hagiu

Avea doar 28 de ani când a devenit profesor asistent la Harvard, însă a avut și șansa de a deveni consilier pe probleme economice la Ministerul de Economie, Comerț şi Industrie din Japonia. Andrei Hagiu a studiat în Franța și Statele Unite. În prezent, este profesor titular la Boston University Questrom School of Business,  dedicându-și timpul pentru cercetare și consultanță.

***

Emisiunea poate fi urmărită online pe TVR+.

***

Echipa emisiunii:

Moderator: Corina Dobre

Jurnalişti: Virginia Ghiţă, Lucian Băbeanu, Sandrino Gavriloaia şi Doru Ionescu

Documentarist: Gabriela Mocanu

Producător: Liliana Văduva

14:55 Vorbeşte corect!

Producători si realizatori: Radu Dănilă, Cristina Dănilă

15:00 România…în bucate

* Cooking Show

Cotlet de porc cu legume la cuptor

Realizator Bogdan Moraru

Producător Costin Miron

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat Alexandra Tiniche

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 sâmbătă, 27 aprilie de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” şi ĩn spectacolul ce va deschide ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri