loader
Foto

A doua Românie: Curajul ca mod de viață

Pe 4 februarie, de la ora 21:00, la TVRi, ați putut revedea o ediție despre oameni aflați în linia întâi, pentru care curajul este un mod de viață.

 

Corina Dobre
A doua Românie

S-a împlinit un an de când România s-a dedicat sprijinirii procesului de menținere a păcii în cadrul  misiunii ONU din Mali.

Misiunea detașamentului Carpathian Pumas a luat sfârșit la jumătatea lunii octombrie 2020, iar în această  perioadă militarii români se pregătesc pentru revenirea în țară.

(w882) Mischie

Despre provocările și reușitele din timpul participării la cea mai dură misiune din vestul Africii a povestit comandor Ioan Mischie, primul comandant al primului Detașament românesc de elicoptere ce a activat vreodată într-o misiune ONU.

Pe cât de feminină și de tânără, pe atât de puternică și curajoasă, locotenent Alexandra Vîrlan a fost prima româncă  șefă de promoție în SUA, la primul curs de instruire pentru sistemul de rachete anti-balistice Patriot, iar acum se pregătește să aplice în România ceea ce a învățat peste ocean.

(w882) Virlan

Invictus România este un proiect de educație și voluntariat înființat în urmă cu câțiva ani. Voluntari ai grupului Invictus România au participat la cea de-a VII-a ediție a Ștafetei Veteranilor, eveniment organizat în contextul sărbătoririi  Zilei Armatei României.

La manifestarea sportivă dedicată eroilor neamului românesc au participat alergători din viața civilă și militari în activitate, în retragere sau în rezervă, precum și militari răniți în teatrele de operații. Oferă detalii student sergent major Marian Ilie, anul IV, Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”.

(w882) Marian ser

O redifuzare din 22 octombrie 2020


13:00 Europa mea

Producător Gabriel Giurgiu

14:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

 
 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

„Biografii necesare”. Costel Iacob: Eu m-am eliberat de volum şi am lucrat cu lumina. Pentru mine, sculptura nu este doar formă, ci şi mişcare, goluri, umbre, aer

La „Biografii necesare”, artista vizuală Ileana Ploscaru Panait discută cu sculptorul Costel Iacob: la TVR Cultural, duminică, 28 aprilie, iar la ...

 

#tvri