loader
Foto

O ediție specială dedicată copiilor de toate vârstele

Marți, 1 iunie, de la ora 19:00, la TVR Internațional, echipa emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” spune ”La mulți ani!” copiilor mari și mici, oriunde s-ar afla.

 

Albertina Ionescu
Măriuca Mihăilescu

MARȚI, 1 IUNIE 2021 - Ediție specială

IUBIRE ȘI LUMINĂ

Invitată:

GABRIELA SZILAGI, asistent medical generalist, Serviciul de Ambulanță București - Ilfov

(w882) gabi sylag

Fiecare dintre noi este un copil înăuntrul său. Psihologia spune că doar copilul este creativ. Cât timp copilul din interiorul nostru este păstrat viu, adultul este creativ, deci este copil. Când Iisus spune: ”Lăsați copiii să vină la mine”, chemarea se referă la copilul care este în fiecare din noi. O ediție în care spunem ”La mulți ani!” copiilor mari și mici, oriunde s-ar afla!

(w882) gabi sylag

Aducem în prim plan un om modest, curajos, iubitor de neam și țară, care trudește în sistemul sanitar românesc. Timp de peste două decenii, Gabriela Szilagi, unul dintre cele mai apreciate fotomodele din România, a strălucit în lumina reflectoarelor.

(w882) gabi sylag

Cu un CV impresionant și o viață ca în filme, de aproximativ 10 ani este asistent medical generalist pe ambulanță, o profesie care necesită sânge rece și multă empatie. Luptă în linia întâi pentru viața semenilor, iar în timpul liber își încarcă bateriile pictând cu multă smerenie. Într-un moment trist al vieții ei, l-a pictat pe Sfântul Siluan, ascultându-i scrierile, fără a ști cum se pictează o icoană. Pentru că se simțea nevrednică să picteze sfinți, s-a înscris la Facultatea de Teologie, profilul Artă Sacră, unde este studentă în anul II.

(w882) pictat ico

După 1 an și jumătate de profesat în Irlanda și multe lacrimi, s-a reîntors în țara ei pe care o iubește enorm și a decis să nu mai plece niciodată, să îngrijească pacienții români, acasă.

(w882) pictura

S-a reinventat de fiecare dată, fiind dovada vie că în viață putem face ce ne dorim. Ținutele elegante, machiajele și coafurile îndrăznețe din trecut au fost înlocuite, cu multă bucurie, de uniforma portocalie de asistent medical. Când apelăm Serviciul de urgență 112, avem mari șanse să ne trezim cu frumoasa Gabriela Szilagi la ușa, îndrăgostită iremedibil de medicina de urgență. A terminat Facultatea de Psihologie, a cochetat cu jurnalismul și a prezentat și câteva producții TVR. A fost șomeră, a trecut prin încercări grele dar, cu fața spre Divinitate, a dovedit că este puternică și contează de câte ori te ridici după ce cazi. Iubește mult două cuvinte:” IUBIRE” și ”LUMINĂ”. Când ești plin de iubire, ești plin de Dumnezeu.

(w882) pictura ic

În concluzie, din încercările vieții ieșim mai puternici și ce nu ne doboară ne întărește.

(w882) gabi sylag

***

Prezentator Albertina Ionescu

Producător tv:  Monica Ancuța

Edițiile emisiunii pot fi urmărite online pe TVR+.

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Hofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.:Tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

(w100) DermavitalPentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04, (+4)0731.871.968.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro . Telefon: (+4) 0751.136.412

 

23:00 Nocturne

*Invitată Cerasela Iosifescu

Moderator şi realizator Marina Constantinescu

Regia artistica Aurel Badea

Producător Oana Cucuruzeanu

23:50 Discover Romania

Producător Diana Ilica

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri