loader
Foto

Galerie foto

TVR Iaşi 25 la Cernăuţi: Ediţie de suflet „Actualitatea TVRi"

Proiectul Transfrontalier „TVR Iaşi 25" a ajuns şi la Cernăuţi. Sărbătoarea românească ați putut-o urmări în ediţia de vineri, 25 noiembrie, a emisiunii „Actualitatea TVRi", de la ora 21:00, pe TVR Internaţional şi online pe TVR +.

 

Actualitatea TVRi

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Împlinirea a 25 de ani de la înfiinţarea TVR Iaşi a fost sărbătorită şi la Cernăuţi. Românii din Bucovina de Nord i-au aşteptat pe artiştii din Moldova şi Basarabia dornici să audă glas românesc şi să se bucure de dansurile autentice.

(w882) Cernăuţi

Proiectul Transfrontalier Iaşi-Cernăuţi-Chișinău, organizat de studioul regional din Iaşi al Televiziunii Române, a ajuns pentru a treia oară în acest oraş încărcat de istorie şi a reuşit să-i reunească, prin folclor, pe fraţii români de dincoace şi de dincolo de graniţă.

(w882) Cernăuţi

Aniversarea de la Cernăuţi s-a desfăşurat la Centrul Regional pentru Educaţie Estetică Tineretul Bucovinei” din Cernăuţi unde a avut loc un spectacol folcloric.

(w882) Cernăuţi

Au cântat Laura Lavric, Anton Achiţei, Călin Brăteanu şi Fanfara de la Calafindeşti, Elena Mândrescu, Oltiţa Todircă şi Nicu Chiriţă, Ansamblul Folcloric Plaiurile Pojorâtei” şi Grupul vocal-instrumental Piatra Şoimului” din Câmpulung Moldovenesc, Nicu Mâţă (Chişinău), Grupul Vocal Bucovinocichi” al Universităţii Naţionale şi grupul vocal Perla” şi interpreţi din Cernăuţi, acompaniaţi de Orchestra condusă de Nicolae Hacman.

(w882) Cernăuţi

***

Cernăuţi „Cântec şi poveste" - TVR Iaşi 25 la Cernăuţi

Realizatori: Laura Lucescu şi Carmen Olaru

(w882) Cernăuţi

***

TVR Iaşi aniversează în luna noiembrie 25 de ani de televiziune regională. Sărbătoarea este dedicată publicului prin organizarea de evenimente regionale şi internaţionale. Mai multe informaţii aflaţi aici.

(w882) Cernăuţi

***

Urmăriţi emisiunea LIVE pe TVR+.

***

Emisiunea poate fi urmărită pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

21:00 Vineri seara in direct

*Best of 2

Moderator Kyrie Mendel

Producător Bogdan Stănescu

(redifuzare)

22:00 Gala umorului

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri